AGENDA MEEDOEN EDUCATIE
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

WHAT'S IN A MAN, THE MAN SQUAD

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Vanuit hun eigen verschillende culturele achtergronden onderzochten vier jonge mannen wat het vandaag de dag betekent om man te zijn. De gedachte achter What’s in a Man, The Man Squad is om mannelijkheid bespreekbaar te maken en opnieuw te definiëren. Moet de oerman terug in zijn grot? Of moeten mannen vrouwelijker worden/minder man zijn? Beiden is geen emancipatie. Mannelijkheid is haast iets negatiefs geworden. Met What’s in a Man, The Man Squad willen zij een middenstem vormen voor de moderne man.

In het verlengde van de voorstelling De Man Is Lam heeft theatermaker Lucas De Man vier jonge performers uitgenodigd voor What's in a Man, The Man Squad. Ivan Words (32), Rashif El Kaoui (29), Amro Kasr (27) en Tim van den Heuvel (29) maakten met Lucas De Man een voorstelling met hun skills uit spoken word, theater en performance. Het is een vertolking van hun persoonlijke zoektocht naar het man-zijn, aangevuld met onderzoeksresultaten uit De Man Is Lam.

In What's in a Man, The Man Squad treden de mannen per duo op (in verschillende samenstellingen). Ze delen hun verhaal maar bevragen ook elkaar en het publiek over het man-zijn. Dit zorgt voor een interactieve voorstelling waarbij ze samen met het publiek de complexiteit van mannelijkheid vieren. 

De voorstelling duurt 30 minuten, met aansluitend een gesprek met het publiek.

bericht delen

€ 6 / € 3 met Ooievaarspas

Leeftijd: 16+

TE ZIEN OP

ZA 03 FEB / 20.00 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media