HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE IN DE WIJK LAAKTHEATER THUIS
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

1-29 FEB | SOLO-EXPOSITIE MARINA HEUVELMAN

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

"Mijn werk begint met tekenen. Hierbij ontstaan er abstracte composities van kleur en vorm, voortvloeiend uit mijn onderbewustzijn. Vervolgens ontleed ik deze composities om ze zo verder te verwerken en te ontwikkelen. Het resultaat hiervan zijn ruimtelijke sculpturen. In deze werken zitten fantasieën verwerkt over het moment van transcendentie, over het voorbijgaan aan het fysieke."

"Ik zie mijzelf als een soort wetenschapper,ik speel graag met elementen. Zo analyseer ik elementen uit de natuur om vervolgens hieruit vormen en kleuren te extraheren. Ook laat ik mij inspireren door religieuze symbolen. Uiteindelijk breng ik deze elementen samen tot een combinatie van het archaïsche en het moderne."

"Vanuit mijn verzameling materialen ontstaan vluchtige momenten die ik probeer te vangen om vast te leggen als werk. Hieruit ontstaat een spel tussen ratio en emotie, tussen het materiele en het immateriële.Ik wil mensen laten ontsnappen naar hun fantasie. Op deze manier probeer ik grip te krijgen op onze onbewuste verlangens en ambities."

"Spiritualiteit is voor iedereen verschillend. Het kan een religie zijn, meditatie, wetenschap, kunst. Het zijn manieren om het onbekende te ontdekken, om iets te vinden dat buiten jezelf staat, om verlichting te vinden. Ik ervaar dit als ik bezig ben met mijn werk. Op het moment dat ik een werk afrond, dan staat het los van mij, het wordt abstract. Iets dat ik fysiek heb vormgegeven, staat dan opeens boven mij, het wordt transcendent. In mijn werk uit ik mijn verlangen om te ontsnappen in mijn fantasie."

Marina Heuvelman

bericht delen

NVT

Leeftijd:

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media