HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE VACATURES IN DE WIJK
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

1-30 APR | SOLO-EXPOSITIE BRIGHART

Afbeelding

“Het idee dat artiesten een speciale rol hebben in het brengen van vrede naar mensen en landen toe, trekt mij heel erg aan. ‘Deelnemen in de strijd voor vrede’ past op de manier waarop ik werk en waarom ik schilder.” - brighart

FOCUS OP POSITIEVE ENERGIE

Het werk van Brighart straalt positiviteit, energie en warmte uit. Ongeacht de abstractheid, prikkelt het de fantasie. Vooral het gebruik van kleur maakt het werk aantrekkelijk.


Energie en beweging zijn de onderwerpen die Brighart inspireren om haar werk te maken. “Alles is energie, alles is beweging. Ik wil die energie en kracht uitdrukken in mijn schilderijen”.

Ook al is het abstract, ik wil dat mensen in staat zijn te herkennen wat ik schilder. Er is positieve en negatieve energie. Vele artiesten concentreren zich op negatieve energie, ellende en frustratie. Hetgeen waarop jij je focus legt, zal groeien. Daarom kijk ik liever naar een halfvol glas, naar liefde, naar geluk.

Of zoals Popper het zegt: “Optimisme is een morele plicht.”

bericht delen

GRATIS

Leeftijd: AL

TE ZIEN OP

WO 01 APR / 14.00 U

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media