HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE VACATURES IN DE WIJK
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

2-31 MRT | EXPOSITIE STICHTING BUURT CANVAS

Afbeelding

Stichting Buurt Canvas houdt zich sinds 2002 bezig met het geven van schilderlessen, mozaïeklessen, buitenkunstprojecten, collectieve kunstwerken en talloze kunstzinnige workshops in Den Haag, Haarlem, Gouda en Leidschendam-Voorburg.


Buurt Canvas richt zich met haar Kinder Kunst Academie en Vrouwen Kunst Academie vooral op kinderen, jongeren en vrouwen in achterstandswijken. Door het geven van structurele en methodische kunstlessen ontwikkelt Buurt Canvas gemeenschappen met de juiste rolmodellen voor de buurt. Want onze leerlingen vergaren een zekere bekendheid in hun wijk of zelfs stadsdeel.
De lessen worden gegeven in buurthuizen, theaters en bibliotheken in achterstandsbuurten wat ervoor zorgt dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt. Want het genieten en produceren van kunst en cultuur is een internationaal recht van de mens. Vooral in Den Haag, in de stad van Vrede en Recht moet dit gewaarborgd worden.

Omdat het Laakfestival een gezellig en mooi festival is voor kinderen en de buurtbewoners die vaak vergeten worden in de culturele wereld droeg Buurt Canvas maar al te graag een steentje bij om een lach op het gezicht van onze toekomst en onze buren te toveren.


De expositie is tot 20 maart te bezichtigen in Laaktheater. 

bericht delen

GRATIS

Leeftijd: AL

TE ZIEN OP

MA 30 MAR / 12.06 U

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media