GASTPROGRAMMEURS JEUGD / LESSEN LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

BUBBLES & BONBONS - A DRAG NIGHT OUT

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Bubbels & Bonbons; een avond vol fantastische outfits, lekker veel make up, zang en natuurlijk dans.
Laat die bubbels maar stromen en de bonbons komen, Shantey... you stay!

Drie van de bekendste queens uit de Nederlandse drag scene, waarvan twee uit Den Haag, nemen de bewoners van Laak mee in hun wondere wereld. Een avond met onverwachte momenten en nog veel meer. Een heerlijke avond die je absoluut niet mag missen, speciaal voor de bewoners in Laak.
 

Miss Magic Merlot
Je kent haar misschien wel van het programma “Hit The Road” waar ze in de auto zong voor Edsilia Rombley. Miss Magic Merlot is een echte ras entertainer die prachtig live kan zingen maar ook kan lipsyncen als de beste. Ze heeft al op vele grote podiums gestaan, wij zijn daarom super trots dat ze deze avond speciaal voor de bewoners van Laak komt performen.

Stevie Stunner
Onze Haagse queen Stevie Stunner heeft binnen een jaar haar plek in de drag scene geclaimd en staat bekend om haar fantastische looks. Stevie Stunner gooide hoge ogen door met succes als eerste dragqueen mee te doen in “The Voice of Holland’. Ze is een echte popdiva en zingt alles live. Speciaal voor ons geeft ze een spetterende show weg in het Laaktheater.

Miss Cartier
Ze is een classy, jazzy diva met verfijnd gevoel voor stijl en fashion. Miss Cartier is een geweldige performer. Daarnaast heeft ze een sexy edge en neemt ze het leven niet al te serieus. Waar ze in Parijs is begonnen als drag, neemt ze de allure van die stad, met live jazz vocals, in september mee naar het Laaktheater.

 

bericht delen

€4 / €2 (met ooievaarspas) / Ooievaarspas

Leeftijd: 12+

TE ZIEN OP

VR 09 SEP / 20.00 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media