HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE VACATURES IN DE WIJK LAAKTHEATER THUIS
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

COMEDY LOUNGE - 2 VOORSTELLINGEN OP ééN AVOND!

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Let op! Er is een vroege en een late voorstelling!

Na vele succesvolle edities en het succesvolle seizoen is MC en organisator Raoel Fatehmahomed weer terug met zijn succesformule Comedy Lounge in Laaktheater. Ook deze editie garandeert vele lachbuien, dus zorg dat je erbij bent!

Comedy Lounge heeft uitgepakt met deze gloednieuwe editie van het nieuwe seizoen. Met deze line-up belooft het een zeer lachwekkende avond te worden. Dit wil je dus niet missen!

De line up bestaat uit:

Deng Boy

Twee in Suriname geboren heren die op zeer jonge leeftijd met hun ouders naar Nederland zijn gekomen. Dus, in Suriname geboren en in Nederland opgegroeid. De shows die zij maken zijn daarom ook doorspekt met comedy uit het beste van beide werelden. Het feit dat zij Nederlanders zijn met een Surinaamse achtergrond is hierin terug te zien. In Nederland wonen veel bevolkingsgroepen samen. Elk heeft zijn kenmerken en eigenaardigheden. Wat voor de ene gewoon is, is voor de andere weer onbegrijpelijk. Dit is ook de basis voor hun comedy. Tijdens de shows zal je altijd wel iets uit je eigen ervaring herkennen en zijn ze voor iedereen heel toegankelijk.

Lucinda Sedoc

Lucinda Sedoc is een stand-up comedian, theatermaker, regisseuse, schrijfster en presentatrice uit Amsterdam. Lucinda treedt regelmatig op bij Fatu & Da Bounce Comedy.

Lucinda speelt dit seizoen de reprise van haar eerste cabaretvoorstelling “Lekker lang Luusje”. Zij is vastbesloten u mee te nemen op een vermakelijke reis. Met haar theatrale achtergrond krijgt u een heerlijke revue show met typetjes, anekdotes en een mix van cultuur te zien, zoals Lucinda dat het beste kan. Na een uitverkochte try-out in het Bijlmer Parktheater is ze er nu echt klaar voor!

Joel Gideon

Aanstormend talent uit Rotterdam. Speelt regelmatig in de Rotterdamse Club Haug om nieuw materiaal te testen en mensen van hun stoel te spelen! 

Daveson Ignatia

Van kleins af aan is Daveson te vinden op het podium! Of het nou een playback show was of een kleine rol in een theater stuk, hij was er altijd bij! Zo zocht hij zelf de spotlights op en begon zijn carrière als Master of Ceremonie"MC" op festivals, en evenementen. Al snel kwam hij erachter dat hij meer talenten had dan alleen artiesten op en afkondigen. Het duurde dan ook niet lang voor dat hij zijn liefde vond in het maken van stand up comedy! Als een comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach.
Zijn liefde voor comedy draagt hij met passie met heel veel plezier uit.

En natuurlijk de MC van de avond: Raoel Fatehmahomed

bericht delen

€9/€4,50 / Ooievaarsprijs

Leeftijd:

TE ZIEN OP

ZA 10 OKT / 18.30 U

tickets

ZA 10 OKT / 21.00 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media