HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE IN DE WIJK LAAKTHEATER THUIS
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

NIEUWE DATUM: COMEDY LOUNGE

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Na vele succesvolle edities en het succesvolle seizoen is MC en organisator Raoel Fatehmahomed weer terug met zijn succesformule Comedy Lounge in Laaktheater. Ook deze editie garandeert vele lachbuien, dus zorg dat je erbij bent!

Comedy Lounge heeft uitgepakt met deze gloednieuwe editie van het nieuwe seizoen. Met deze line-up belooft het een zeer lachwekkende avond te worden. Dit wil je dus niet missen! Reserveer je kaart op tijd en lach mee op zaterdag 11 april.

De line up bestaat uit:

Steven Brunswijk

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland!

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling “Vooroordelen”. 

De voorstellingen van zijn allereerste theatervoorstelling waren in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!an zijn allereerste theatervoorstelling waren in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!

Lucinda Sedoc

Lucinda Sedoc is een stand-up comedian, theatermaker, regisseuse, schrijfster en presentatrice uit Amsterdam. Lucinda treedt regelmatig op bij Fatu & Da Bounce Comedy.

Lucinda speelt dit seizoen haar eerste cabaretvoorstelling “Lekker lang Luusje”. Zij is vastbesloten u mee te nemen op een vermakelijke reis. Met haar theatrale achtergrond krijgt u een heerlijke revue show met typetjes, anekdotes en een mix van cultuur te zien, zoals Lucinda dat het beste kan. Na een uitverkochte try-out in het Bijlmer Parktheater is ze er nu echt klaar voor!

Joel Gideon

Aanstormend talent uit Rotterdam. Speelt regelmatig in de Rotterdamse Club Haug om nieuw materiaal te stesten en mensen van hun stoel te spelen! 

Daveson Ignatia

Van kleins af aan is Daveson te vinden op het podium! Of het nou een playback show was of een kleine rol in een theater stuk, hij was er altijd bij! Zo zocht hij zelf de spotlights op en begon zijn carrière als Master of Ceremonie"MC" op festivals, en evenementen. Al snel kwam hij erachter dat hij meer talenten had dan alleen artiesten op en afkondigen. Het duurde dan ook niet lang voor dat hij zijn liefde vond in het maken van stand up comedy! Als een comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach.
Zijn liefde voor comedy draagt hij met passie met heel veel plezier uit.

En natuurlijk de MC van de avond: Raoel Fatehmahomed

bericht delen

€9/€4,50 / Ooievaarsprijs

Leeftijd:

TE ZIEN OP

ZA 31 OKT / 20.30 U

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media