GASTPROGRAMMEURS JEUGD / LESSEN LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Coronatoegangsbewijs

Afbeelding

Een voorstelling in Laaktheater bezoeken?

Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht in het theater en horeca. Wij hebben ons op verschillende manieren verzet tegen deze verplichting. Ons theater staat voor inclusiviteit én veiligheid. Dat betekent dat wij principieel tegen uitsluiting zijn van welke groep mensen dan ook. Wij hebben anderhalf jaar op een veilige manier al onze publieksgroepen kunnen ontvangen. Met deze regel kunnen wij niet langer open zijn voor iedereen. En dat doet ons oprecht pijn.

Coronatoegangsbewijs bij voorstellingen

De regels zijn echter onverbiddelijk. Helaas moeten ook wij vanaf nu iedereen vanaf 13 jaar die een voorstelling wil bezoeken om een geldig plaatsbewijs, coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs vragen. Het toegangsbewijs in de vorm van een QR-code kan op de mobiel of uitgeprint worden getoond.

Hulp nodig bij de QR-code?

Hebt u nog geen QR-code en komt u daar wel voor in aanmerking? Bel 070 – 3933348 of mail info@laaktheater.nl om een afspraak te maken. Wij helpen u graag om deze te maken.

Wat heb je nodig?

Om veilig te genieten van de voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app bij iedereen vanaf 13 jaar.
Hierin kunt je een van onderstaande checks aangeven:

  • Vaccinatiebewijs (geldig 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak via Testen voor Toegang).

Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegevens van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen naam, geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

LET OP: Bezoekers zonder geldig Coronatoegangsbewijs worden niet toegelaten in het theater. Wil je je voorstellingtickets annuleren dan kan dat via kassa@laaktheater.nl.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media