AGENDA MEEDOEN EDUCATIE VACATURES
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

Educatie

AfbeeldingAfbeelding

Met je klas naar een voorstelling? Een rondleiding achter de schermen? Zelf een toneel-, zang- of dansles op school of in het theater? 

Laaktheater is al jarenlang dé plek waar je op allerlei manieren kennis kunt maken met theater. We ontwikkelen samen met stichting 2TurvenHoog Jong Beginnen: bijzondere kunstontmoetingen tussen peuters en kunstenaars, bieden schoolvoorstellingen voor basis- en voortgezet onderwijs en we ontwikkelen educatieprojecten op maat. 

Onder schoolvoorstellingen is ons volledige schoolvoorstellingenaanbod te vinden. Het aanbod voor het primair en voortgezet onderwijs uit Den Haag bestaat uit toegankelijke, vaak interactieve voorstellingen. 

EDUCATIE

Vergroot de waarde van het theaterbezoek door een goede voor- en na bereiding. Alle voorstellingen komen met passend lesmateriaal. Natuurlijk is het ook mogelijk een kunstworkshop bij te boeken. Leuk een kijkje achter de schermen van het theater en krijg een miniworkshop theatertechniek door onze eigen technicus Thomas!

Bekijk ook het filmpje dat we gemaakt hebben over hoe wij denken over cultuureducatie.

MUSICAL OF PRESENTATIES

Met de musical in een echt theater! Een mooie theaterzaal,  kleedkamers, goede belichting en lekker zitten! Steeds meer groepen acht staan aan het einde van het schooljaar bij ons op de planken. Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Neem voor meer informatie en/of educatieprojecten op maat contact op met Catherine Klaverwijden: catherine@laaktheater.nl of 0703933348

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media