AGENDA MEEDOEN EDUCATIE VACATURES IN DE WIJK
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

EUREKA!

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Om 13.00: Workshop repair kids: kom apparaten uit elkaar trekken en maak er iets nieuws van! Daarna lekker met elkaar naar de voorstelling Eureka!

 

Bij Eureka thuis is het één grote werkplaats. Haar vader is namelijk de handigste uitvinders die je je kunt voorstellen.

Bij Eureka thuis is het één grote werkplaats. Haar vader is namelijk de handigste uitvinders die je je kunt voorstellen. Alles wat Eureka maar wenst (en meer) knippen, koken, plakken, hameren of schroeft haar vader voor haar in elkaar. Een helm van kippendons, zodat zij nooit haar hoofd hoeft te stoten. Opblaasbumpers om gevaren op de fiets te vermijden. Afstands-bestuurbare-schoenen, zodat ze na school meteen naar huis loopt. En een Opspo-ringtone om niet kwijt te raken. Hij verzint, verzorgt, verwast, verwent en vermaakt tot vervelens toe. Hij bedoelt het zo goed. Maar wat, als je nooit zelf met een hamer op je vinger slaat of met je hoofd tegen de deur loopt?

Deze beeldende voorstelling is opgebouwd uit wonderlijke uitvindingen. Ze knarsen en piepen op het toneel tot je er muziek in hoort. En Eureka? Die droomt ervan om ooit zelf iets uit te vinden. Helemaal alleen. Iets heeeel groots ...

bericht delen

€3 / €1,50 / Ooievaarspas

Leeftijd: 4+

TE ZIEN OP

WO 29 MEI / 13.00 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Tijgerdag: Ssst! de tijger slaapt

ZO 28 APR / 11.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media