SAMEN PROGRAMMEREN SAMEN GROEIEN SAMEN PRODUCEREN VACATURES
HOME AGENDA OVER LAAKTHEATER CONTACT LAAKTHEATER ONDERWEG LAAKTHEATER THUIS

GASTPROGR. RAOEL FATEHMAHOMED PRESENTEERT: COMEDY LOUNGE

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

MC Raoel Fatehmahomed ontvangt hilarische gasten!
Raoul toert op dit moment met zijn avondvullend programma
‘Sterker dan 1’. Naast komiek is Raoel ook MC/presentator van diverse evenementen en shows. Hij organiseert zelf try-out avonden voor beginnend en gevorderd talent.
​Vanavond heeft hij de volgende vrienden meegenomen:
Deng Boy

Twee in Suriname geboren heren die op zeer jonge leeftijd met hun ouders naar Nederland zijn gekomen. Dus, in Suriname geboren en in Nederland opgegroeid. De shows die zij maken zijn daarom ook doorspekt met comedy uit het beste van beide werelden. Het feit dat zij Nederlanders zijn met een Surinaamse achtergrond is hierin terug te zien.

Arjan Kleton

Arjan Kleton ging eind 2014 voor het eerst als comedian het podium op. Hij was bijna 40 en stand up comedy stond al jaren op zijn bucketlist. Dat eerste optreden was meteen een succes, dus Arjan ging er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen. Sinds januari 2016 sluit Arjan iedere vrijdag de (sport)week af met z'n radio column op Allsports Radio. Momenteel werkt Arjan aan zijn tweede programma ''Sluitingstijd".

Rachid Larouz

Rachid Larouz is geboren in het jaar 1978 Goulmima, een plaatsje in het noorden van Marokko. Maar tegenwoordig is zijn huis gevestigd in Amsterdam-West.Hij vult zijn leven onder andere met het zijn van MC, presentator, stand-upper en cabaretier. Zijn bekendheid begon hij echt te krijgen als de zoon van 'Achmed de slager' waarmee hij het hart van menig mensen heeft weten te veroveren in de 'Raymann is laat' show op de NPO.

 

bericht delen

10,- inclusief een gratis drankje

Leeftijd: 16+

TE ZIEN OP

ZA 02 OKT / 19.00 U

tickets

ZA 02 OKT / 21.00 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media