GASTPROGRAMMEURS JEUGD / LESSEN LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

GASTPROGRAMMEUR DEO PRESENTEERT: VALENTIJNCONCERT

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Valentijnsconcert
We organiseren met onze gastprogrammeur Deo een middag vol muziek en liefde.
Valentijnsdag betekent LIEFDE! Een dag vol liefde, voor elkaar en voor die ene speciale..
Een dag waarop geliefden elkaar trakteren op een bijzonder etentje, een avondje uit, cadeautjes en soms zelfs een huwelijks aanzoek.
Een dag waarop je zelfs een nieuwe liefde zou kunnen ontmoeten.. 

Daar waar liefde bloeit is geen strijd, daarom vind ik, Deo, samen met Stichting Rowas Diversion, dat de dag van de liefde gevuld mag worden met mooie Bollywood-liefdesliederen.

Wij beginnen de avond met een korte inleiding over liefde, vervolgens een prachtig gedicht en sluiten wij de avond af met geweldige zangers die je dag op de liefdeswolk op hogere sferen zal brengen.

Van boerenzoon tot programmeur!

Mijn naam is Deo Prahladsingh geboren op 4 maart 1953 in Nickerie, Suriname.
Geboren op het platteland (uit de landbouw en veeteelt), was er geen plaats voor kunst en cultuur.  Nadat ik naar Nederland verhuisd ben,  heb ik jaren als leerkracht gewerkt en was in vrijwilliger in buurthuis Kreade. Hier organiseerde ik veel sociaal culturele activiteiten. Ook merkte ik op dat er in de wijk binnen de Surinaamse doelgroep amper aandacht was voor cultuur en culturele ontwikkeling. Ik wilde daar verandering in brengen! Ik vind het heel erg belangrijk  dat een ieder van cultuur mag genieten en zichzelf daarin moet kunnen ontwikkelen.

Ik ben van een boerenzoon opgeklommen tot een cultuur programmeur.

Over Mousumi Guha

Mousumi Guha komt uit een beroemde muzikale famile en is de dochter van de bekende Bengaals zanger en componist Shree Mrinal. Ook haar moeder was een klassiek getrainde zangers. Mousumi zong al vanaf jonge leeftijd in films en was te zien en te horen op de talrijke Indiaase TV en radio zenders. 

Over Indroniel Roy

Als 3-jarige zong hij al spontaan mee met de liedjes van Kishore Kumar. Als 6-jarige stond hij al op het podium en is vanaf zijn 14e actief als zanger in de hindoestaanse muziekwereld. Ook al treedt hij inmiddels op internationale podia op met verschillende bandjes, hij kan ook het zingen niet laten bij mensen thuis, in mandirs en in kleine zalen met zijn formatie Indrajeet. Bekijk zijn youtube kanaal voor een mooie impressie.

bericht delen

10,- / 5,- ooievaarspaskorting

Leeftijd: AL

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media