GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES JONGEREN
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Gastprogrammeurs

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Je kan bij ons zitten en genieten, maar ook actief meedoen of meedenken. 

Samen programmeren
In Laaktheater maken we het programma samen! Onze programmering ontstaat doordat mensen met een idee gewoon eens binnen komen lopen en over hun idee vertellen. Heb jij ook een idee? Kom dan gerust eens praten! We zijn altijd op zoek naar mensen of organisaties die iets in het theater willen programmeren. 

Community art/theaterprojecten met buurtbewoners
Wil je graag meespelen in een voorstelling of op een andere manier voor of achter de schermen meehelpen aan een voorstelling? Doe dan mee met een van onze kunstprojecten in de wijk! 

Lessen
Bij Laaktheater kan ieder kind wekelijks diverse kunstlessen volgen. 

Exposeren
We zijn een drukbezocht theater waar vanalles gebeurt. Via de entree bereiken de bezoekers onze foyer via een lange, mooi verlichte gang. Een fijne plek om je foto's of schilderijen onder de aandacht van onze bezoekers te brengen! 

Mis je iets in ons programma dat je graag zou willen zien of doen?
Kom dan praten!

Een groot gedeelte van onze programmering is begonnen met mensen met een idee die gewoon eens een kopje koffie kwamen drinken. Mensen die in Laak wonen en of werken. Zij bepalen samen met ons wat er te zien is in hun eigen theater. Zo zijn de wijkbewoners het hart van het theater.  

Heb je een idee voor een culturele avond? Dat mag wat ons betreft van alles zijn: theater, stand-up, debat, poezie of dans, neem dan gerust contact op met Jessica Riedewald via jessica@laaktheater.nl.

Voorbeelden van samen programmeren:

Zelf een film programmeren of exposeren?
Buurtbewoners nodigen wij graag uit om een film te programmeren in Laaktheater. Wil jij een van de gastprogrammeurs zijn? Neem dan gerust contact op met Andrea Clarke-Brown via andrea@laaktheater.nl.

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media