AGENDA MEEDOEN EDUCATIE
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

Je kan niet jong genoeg beginnen

Afbeelding

Je kunt niet jong genoeg beginnen…

Kunst beleven voor 2 tot 4 jarigen in Laaktheater

Tussen 22 en 26 januari is het een week lang een heus kinderkunstfeestje voor 2 tot 4 jarigen in Laaktheater. Onze allerkleinste gasten van verschillende peuterleerplekken in Laak mogen een week lang voorstellingen kijken en beleven. Deze theaterweek is een onderdeel van het project Jong Beginnen. 

In Jong Beginnen werken kunstenaars, peuterleerplekken en Laaktheater nauw met elkaar samen. Ook de ouders en pedagogisch medewerkers worden betrokken. De beeldend kunstenaars, dansers, theatermakers of muzikanten gaan naar de kinderen toe in de peuterleerplekken en twee a drie keer per jaar komt iedereen samen in Laaktheater voor voorstellingen en installaties.  
Het project Jong Beginnen is gericht op uitwisseling tussen kunstenaar en kind. In een traject van uitwisselen, kijken, verwonderen, zelf meedoen en dingen maken, wordt de creativiteitsontwikkeling van kinderen gestimuleerd. Door het proces en het persoonlijke, directe contact wordt er indirect bijgedragen aan hun sociale emotionele en cognitieve ontwikkeling.

Het project Jong Beginnen is een samenwerking tussen Stichting 2+, Laaktheater en de peuterleerplekken van JongLeren in Laak. 

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media