SAMEN PROGRAMMEREN SAMEN GROEIEN SAMEN PRODUCEREN
HOME AGENDA OVER LAAKTHEATER CONTACT LAAKTHEATER ONDERWEG LAAKTHEATER THUIS

JOUW FILM OP MENA FILM FESTIVAL THE HAGUE?

Afbeelding

OPROEP / OPEN CALL: Zie jij kunst in het gewone leven?

JOUW FILM op MENA FILM FESTIVAL THE HAGUE

Voor haar vierde editie organiseert MENA Film Festival 2021 naast de competitie voor professionals, ook een wedstrijd voor lokale filmmakers en filmliefhebbers.

Thema: Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit voor jou in tijden van corona? Hoe kijk je naar de stad, je eigen omgeving. Hoe overleef je in deze tijd? Wat is er veranderd en hoe breng je dat in beeld?

Stuur een film van max. 10 minuten voor 10 mei  op naar de artistiek directeur Mohammad Amin via info@MENAFF.nl en misschien krijgt jouw film wel een plekje in het festival dit jaar en win jij een geldprijs van 250,-!

Over MENAFF

Het MENA Film Festival vindt online plaats van 20 tot en met 22 mei 2021 en biedt onafhankelijke filmmakers uit het MENA gebied de mogelijkheid om hun werk te tonen aan een internationaal publiek. In een competitie strijden de geselecteerde films om verschillende filmprijzen.

Dit jaar kunnen ook lokale filmmakers hun werk inzenden. De geselecteerde films worden getoond aan de ruim 20.000 internationale kijkers. Dus ben je professioneel of autodidact filmmaker? Ben je bezig met een film, of ligt er al een klaar? Meld je dan nu aan!

 

Let op! Je film is niet langer dan 10 minuten en beschikbaar via een open of besloten videoplatform zoals Youtube of Vimeo 

Meer info over het MENA Film Festival via www.laaktheaterthuis.nl.

________________________________________

PROCEDURE

Er worden drie films geselecteerd door de jury van het MENA Film Festival. Deze films zijn onderdeel van het filmfestival dit jaar en komen ook in aanmerking voor de filmprijzen .

Van deze drie films ontvangt de prijswinnaar een geldbedrag van 250,-

Een deskundige jury, onder leiding van festival directeur Mohammad Amin, zal de winnaar tijdens het filmfestival op 18 mei bekendmaken.

bericht delen

GRATIS

Leeftijd: AL

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media