HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE LKTR OP LOCATIE LAAKTHEATER THUIS
OVER LAAKTHEATER CONTACT

Krokus Kabaal - online bij jou thuis!

Afbeelding

Dit jaar vieren we Krokus Kabaal een beetje anders. Niet in de Cultuurankers, maar wel bij jou thuis! Zes dagen lang volg je de leukste workshops en zoomlessen in je eigen huiskamer. Lekker op je sokken en de breekbare spullen aan de kant natuurlijk! Wat je danst, speelt, knutselt, kijkt, luistert en doet mee met de leukste kunstjuffen en
-meesters van Den Haag.

Iedere dag luister je een podcast avontuur van Daan en dansen doe je niet alleen met meester Clifton en Crosstown, maar ook bij DJ Funky Fran & Mona kan je natuurlijk niet blijven zitten. Doe je mooiste danskleren aan en move to the groove!

Kunst maak je samen met Art-s-cool en Repairkid. Ga er lekker voor zitten, zet het filmpje aan en maak de mooiste creaties van afval, kruiden, hout, metaal of papier.

Ben je meer een verteller? Volg dan de vlog-workshop van juf Sangie en doe mee met de challenge! Zien we je online? Of ‘shine’ je het liefst op het podium? Dan kan je via het Haags Theaterhuis, 1001 nachten en Circaso jouw mooiste theater-, muziek- of circus optreden voorbereiden.

En er is nog veel en veel meer… Check vanaf 15 februari www.krokuskabaal.nl voor het hele programma.

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media