GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Laakse makers

AfbeeldingAfbeelding

We zijn trots op het ondersteunen van de nieuwe makers in Laak: Guus en Frank van der Steen met Kern Koppen en Siggi Florentina alias Coach F.  Voor zowel Siggi als Guus en Frank is het de makersregeling van Den Haag die het mogelijk maakt om tijd in hun eigen ontwikkeling te steken.

Kern Proeven door Guus en Frank: kleine experimentele optredens met allerlei spannende gasten uit de muziek- en theaterwereld. Ook gaan zij hun nieuwe avonturen via podcasts publiceren. 

Siggi Florentina is een bekende docent en gastprogrammeur in Laaktheater, maar in het komend seizoen gaat zij zich als maker richten op de ontwikkeling van een heel mooi nieuw concept: Next Up! Dit is een programma waarin Siggi en Laaktheater samenkomen om eerst Siggi zelf en daarna jongeren in Laak te leren zich als ‘producer en engineer’ te ontwikkelen. Zo wordt een heel nieuw talentontwikkelingstraject op gang gebracht. Parallel aan het project gaat een filmmaker een documentaire maken over dit proces waarin Siggi als artiest gevolgd wordt.

Griezelfeest Halloween

ZO 30 OKT / 14.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media