GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Theaterprojecten met wijkbewoners/community art

AfbeeldingAfbeelding

Laaktheater organiseert ook veel community arts projecten. Dit zijn theaterprojecten die we met buurtbewoners maken onder leiding van professionele theatermakers.
Deze voorstellingen worden gespeeld in het theater, maar ook op locatie in Laak.

In 2019/2020 hebben we een aantal community arts projecten vanuit Laaktheater georganiseerd. 

Aan de Kust
Maker: Shida Boukhizou

Zilte lucht, bruin verbrande mensen en zonnebrand. Workshops ‘schrijven & performen’ en de eigen herinneringen aan het strand vormen de basis voor deze community art voorstelling die wijkbewoners maakten onder leiding van regisseur en spoken word artiest Shida Khizou.


Seniorengroep - De kringloop van het leven​
Maker: Sylvia Bos

In je leven verzamel je heel wat spullen. Spullen met mooie verhalen en dierbare herinneringen. Maar waar laat je die als je kleiner gaat wonen? De Teruggeefwinkel is een plek waar spullen met liefde en zorg ontvangen worden. Een plek waar spullen geduldig wachten op een nieuwe eigenaar.
De kringloop van het leven is de nieuwe Community Art voorstelling van de Seniorengroep in Laaktheater. Samen met regisseuse Sylvia Bos maakten zij deze bijzondere en ontroerende voorstelling vol verhalen, gedichten en muziek.  

Ook meedoen?
Lijkt het je leuk om in een voorstelling mee te spelen? Of juist een rol te spelen achter de schermen door te helpen met decor of kostuums maken?
We zijn altijd op zoeken naar enthousiaste wijkbewoners die aan deze projecten mee willen doen. En je hoeft echt geen ervaring te hebben. Enthousiasme is eigenlijk de enige vereiste.  Aanmelden kan via catherine@laaktheater.nl.

Griezelfeest Halloween

ZO 30 OKT / 14.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media