AGENDA MEEDOEN EDUCATIE VACATURES
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

Community Art/ Theaterprojecten met buurtbewoners

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Laaktheater organiseert ook veel community arts projecten. Dit zijn theaterprojecten die we met buurtbewoners maken onder leiding van professionele theatermakers.
Deze voorstellingen worden gespeeld in het theater, maar ook op locatie in Laak.

In 2017/2018 hebben we twee community arts projecten vanuit Laaktheater georganiseerd. 

Theatervoorstelling - Vrouw Overboord
Maker: Sylvia Bos

In de voorstelling Vrouw Overboord gaat de groep op de reis van hun leven. Vertrekken is niet altijd makkelijk en op reis zijn ook niet.  Maar wat kan je nou echt gebeuren? Als je elkaar maar hebt! De voorstelling is gebaseerd op waargebeurde verhalen

Politiek en Laak
Maker: Shida Boukhizou

Onder leiding van regisseur Shida Boukhizou werd een voorstelling ontwikkeld over het heft in eigen handen nemen waarbij we zelf een politieke partij oprichtten. De uitvoeringen vonden plaats voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Ook meedoen?
Lijkt het je leuk om in een voorstelling mee te spelen? Of juist een rol te spelen achter de schermen door te helpen met decor of kostuums maken?
We zijn altijd op zoeken naar enthousiaste wijkbewoners die aan deze projecten mee willen doen. En je hoeft echt geen ervaring te hebben. Enthousiasme is eigenlijk de enige vereiste.  Aanmelden kan via damani@laaktheater.nl

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media