HOME MEEDOEN EDUCATIE VACATURES IN DE WIJK
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

Pools Programma - Polski Program

AfbeeldingAfbeelding

Laaktheater presenteert Pools programma!

In samenwerking met onze gastprogrammeur Alicja Wilusz hebben we weer een divers Pools programma samengesteld. 

Ook komend voorjaar hebben we weer veel moois in petto. 

Op zaterdag 10 februari speelt theatergezelschap LYNX de muzikale voorstelling “De Tweede Wereld”. Twee vrouwen achter het IJzeren Gordijn zijn, overtuigd van hun gelijk, op zoek naar een beter bestaan. Multi-instrumentalist Radek Fedyk ondersteunt deze muzikale reis met o.a. Poolse rock en Duitse punk.Voor meer info en tickets, klik hier.

Love is in the air op woensdag 14 februari met de valentijnsfilm: “The Art of Loving”(2017). Een film over het leven van Michalina Wisłocka, een gynaecologe en sexuologe die voor een revolutie in de Poolse slaapkamers zou zorgen. Klik hier voor mee info en tickets.

De film Maria Sklodowska-Curie(2016) gaat over de beroemde wetenschapster met twee Nobelprijzen op haar naam en twee ingrijpende romances. In het kader van de internationale vrouwendag vertonen we op zaterdag 10 maart deze prachtige Pools gesproken en Engels ondertitelde film. Voor meer info en tickets, klik hier.

Heb je zin in een heerlijke avond met live muziek op zondag 22 april. Roger Maluga (RE Music Project) speelt covers van o.a. Natalia Przybysz,  PODULKA , Mela Koteluk. Voor meer info en tickets, klik hier.

We sluiten het voorjaarsprogramma af op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni met “Een verhaal over het ontstaan van een artiest”. Een musical door en voor kinderen, van de particuliere muziekschool uit Krakau. Deze voorstelling heeft Nederlandse boventiteling. Voor meer info en tickets, klik hier.

Voor informatie in het Pools, mail naar: polskiprogram.laaktheater@gmail.com
Aby uzyskać informacje po polsku wyślij e-mail na adres: polskiprogram.laaktheater@gmail.com

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media