SAMEN PROGRAMMEREN SAMEN GROEIEN SAMEN PRODUCEREN
HOME AGENDA OVER LAAKTHEATER CONTACT LAAKTHEATER ONDERWEG LAAKTHEATER THUIS

ODE AAN PERCY MUNTSLAG

Afbeelding

Percy Muntslag is een westerse danser, balletpedagoog, choreograaf en acteur met een Surinaamse achtergrond. Hij was in jaren’60 verbonden aan het Nederlands Ballet en was daardoor een belangrijk sleutelfiguur voor het theater in Suriname.

Vanaf de jaren ’80 is hij in Nederland door gegaan met lesgeven en door de jaren heen is hij actief geweest als choreograaf en toneelspeler. In zijn loopbaan heeft hij veel leerlingen ballet bijgebracht en heeft aan 3 tot 4 generaties lesgegeven.

Percy is nog steeds actief en geeft iedere week enthousiast les. Hij werkt nauw samen met docenten die Indiase klassieke dans hebben bestudeerd zoals Sitra Bonoo, Asha Rambaran etc. Op deze manier vindt er samenwerking plaats tussen de westerse en Indiase dans.

Daarom organiseren wij, dansers van Beyond Bharata Natyam een ‘Ode aan Percy Muntslag’. Op deze middag staan wij stil bij zijn werk door middel van lezingen, danspresentaties  en videomateriaal.

Zijn huidige dansgroep Beyond Bharata Natyam zal choreografieën uitvoeren die Indiase dans en westerse dans op unieke wijze met elkaar doen samensmelten.

Wilt u kaartjes bestellen? Als u een Laaktheater account hebt log dan in met uw accountnaam. Mocht dit niet lukken reserveer dan uw kaartje via: kassa@laaktheater.nl

bericht delen

6,-/ 3,- / ooievaarspas

Leeftijd: AL

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media