HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE LKTR OP LOCATIE LAAKTHEATER THUIS
OVER LAAKTHEATER CONTACT

OPENING SEIZOEN MET DE LAAKSESSIES

Afbeelding Afbeelding

Laaksessies

Muzikale ontdekkingstocht vanuit Maakhaven 

Muziek, theater en lekker eten op de openingsavond van het theaterseizoen! Optredens van bekende en (nog) onbekende muzikanten uit Laak en Den Haag

Om 18.15 uur, voorafgaand aan de ontdekkingstocht kunt u gratis de voorstelling van het Laaks jeugdtheater bijwonen. Wilt u hier bij zijn, dan bestelt u hiernaast de tickets mét voorstelling van het LJT. 

'Jong en dynamisch, dit is de tijd van je leven'!
Iets wat bijna iedereen die de leeftijd van 30 gepasseerd is, je maar al te graag op je hart drukt. Maar wat als ik me helemaal niet 'dynamisch' voel? En wat als je niet de tijd van je leven hebt? Laaks Jongerentheater spreekt zich uit in tijden van corona!

In een snelkookpan van een aantal dagen in Laaktheater en op de camping hebben jongeren uit Laak met Ernst Drukker gewerkt aan de voorstelling ANTIDOTE over hun ervaringen en emoties over de afgelopen corona periode.

STARTLOCATIE

Startlocatie van de ontdekkingstocht: Maakhaven, Calandkade 157, Den Haag

We trappen af om 18.15 uur met Shida Khizou met een kort optreden.

Theatervoorstelling Laaks Jongerentheater
Voorafgaand aan de wandeltocht is er de mogelijkheid om een zelfgeschreven voorstelling te zien van ons eigen Laaks Jongerentheater. Onder leiding van regisseur en theaterdocent Ernst Drukker verwerkten zij tijdens de Laak Summer Intensive hun persoonlijke verhalen en emoties in 'Antidote', een straatvoorstelling over jong zijn in tijden van corona.
'Jong en dynamisch, dit is de tijd van je leven' Iets wat bijna iedereen die de leeftijd van 30 gepasseerd is, je maar al te graag op je hart drukt. Maar wat als ik me helemaal niet 'dynamisch' voel? En wat als je niet de tijd van je leven hebt? Laaks Jongerentheater spreekt zich uit. Reserveer hiernaast je wandeling inclusief theatervoorstelling via Laaksessies mét voorstelling LJT.

GOED OM TE WETEN

- Onze gidsen zullen uiteraard 1.5 meter afstand bewaren en ook op de locaties alle gasten vragen zich hier aan te houden. Samen maken wij de tour niet alleen gezellig, maar ook veilig voor iedereen!
- Kom je met meerdere mensen? Bij aankomst kun je aangeven dat je in dezelfde groep ingedeeld wilt worden. 
- De muziektour is een wandeltour. Het duurt ongeveer twee uur, waarvan je een groot deel aan het genieten bent van acts, maar toch adviseren wij je om eventuele hoge hakken thuis te laten. Ben je minder mobiel, neem dan even vóór 2 september contact op met Laaktheater via sigrid@laaktheater.nl. We zetten fietstaxi's in wanneer lopen lastig voor je is.


LIVESTREAM
Vanaf 18.30 uur is de hele tour ook te volgen via livestream. Stem af op onze facebook pagina en maak het live mee! Onze cameraman en speciale presentator Jurrienne Hollaar nemen je mee langs de verschillende optredens.

TICKETS
Hoewel het evenement gratis is, is reserveren verplicht. Vol = vol. 
Let op! Reserveer om 18.15 uur als je de voorstelling van het Laaks Jongerentheater wil bijwonen via Laaksessies mét voorstelling LJT, hier is een beperkt aantal kaartjes voor beschikbaar.

INFO

Datum vrijdag 4 september
Aanvang: 18:00 uur
Aanvang voorstelling Laaks Jeugdtheater: 18:15 uur
Start ontdekkingstocht: 19:00 uur

Startlocatie: Maakhaven
Adres: Calandkade 157, Den Haag
 

Dit evenement is een samenwerking tussen Laaktheater, Hummingbird Music, FishEyeProducties, Gemeente Den Haag, SoZa, Maakhaven en de Haagse Sport Centrale.

Hummingbird Music is ontstaan door de liefde voor muziek en het samenbrengen van mensen. Hummingbird is gespecialiseerd in programmeren en produceren van festivals en evenementen. In deze rol is zij momenteel verantwoordelijk voor onder andere de Haagse Popronde, A night Out, Fokkerhaven Festival, programmering bij Beachclub Indigo, Peper Festival en Surfana Festival. Hummingbird Music weet met haar programmeringen een jong publiek aan zich te binden.

FishEyeProducties ontwikkelt programma’s rondom maatschappelijke vraagstukken. Vanuit de overtuiging dat mensen de stad kleuren, brengt ze mensen op een verrassende manier bij elkaar, prikkelt nieuwsgierigheid, stimuleert nieuwe kansen en onderlinge samenwerking. Met projecten als Women of SOZA, SOZA Summer Times en Haagse Iconen ontmoeten de Wereld geeft ze de diversiteit van de Haagse bevolking niet alleen een podium maar ook een thuis.

bericht delen

GRATIS

Leeftijd: AL

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media