GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES JONGEREN
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Doorgeef theaterkaartje

Afbeelding

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen!

Als bezoeker van Laaktheater kun je nu bij je bestelling van theaterkaarten één of meerdere extra doorgeefkaartjes van 3 of 6 euro schenken aan een gezin met een laag inkomen. Leergeld Den Haag zorgt ervoor dat de kaartjes terechtkomen bij de juiste gezinnen. 

Van alle kinderen in Den Haag groeit bijna een kwart op in armoede. Dit betekent in de praktijk dat 21.500 kinderen in de stad ondanks alle faciliteiten van de Ooievaarspas, vaak niet mee kunnen op schoolreis en niet tot nauwelijks naar het theater kunnen gaan. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Laaktheater en Leergeld Den Haag willen graag helpen om ook cultuur te brengen bij gezinnen met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen!

Het idee van de doorgeef theaterkaarten is overgewaaid uit België. Theaters in Turnhout en Oostende bieden deze tickets ook aan met veel succes. Laaktheater en Leergeld Den Haag hopen ook op een groot succes in Den Haag en willen op deze manier veel gezinnen met een laag inkomen een bezoek aan het theater bieden. De eerste doorgeef theaterkaarten zullen worden aangeboden aan gezinnen wonend in stadsdeel Laak. Mogelijk kunnen in de toekomst meerdere theaters in Den Haag dergelijke tickets aanbieden en meer gezinnen hiervan gebruikmaken.   

Hoe werkt het precies?
Wanneer je een kaartje voor een film of voorstelling koopt, verschijnt ook de mogelijkheid om één of meerdere doorgeefkaartjes te bestellen. Je kunt zowel kaartjes van €6 als €3 kopen. Deze kaartjes reken je, samen met je eigen bestelling, af. De doorgeefkaartjes die je bestelt, zijn niet voor die specifieke voorstelling of film, maar worden verzameld. Leergeld Den Haag zorgt dat alle bestelde doorgeefkaartjes terechtkomen bij kinderen uit gezinnen met een laag inkomen in Laak.


Natuurlijk kun je ook aan onze kassa in het theater doorgeefkaartjes kopen. Voor meer informatie over onze kassa en openingstijden klik je hier

Wanneer je een doorgeefkaartje koopt, houden we je op de hoogte van wat er met de kaartjes gebeurt.

Bedankt! 

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media