GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Kassa

Afbeelding

Kaarten kopen via internet. Ja fijn!
Het allermakkelijkst koop je kaarten voor onze theater- en filmprogrammering via de website. Gebruik hiervoor de browser Google, andere browsers kunnen een foutmeldig geven.
Bij elke voorstelling kom je via 'tickets' in het reserveringssysteem. De betaling van de kaarten verloopt via ideal. 

De kaarten liggen klaar aan de kassa en zijn tot aanvang van de voorstelling af te halen bij de kassa. Toegangskaarten worden niet per post verstuurd.

Verkochte toegangskaarten worden niet terugbetaald wanneer u de voorstelling niet bezoekt.


Doorgeef theaterkaartje
Als bezoeker van Laaktheater kun je nu bij je bestelling van theaterkaarten één of meerdere extra doorgeefkaartjes kopen. Deze worden in samenwerking met Leergeld Den Haag verzameld en geschonken aan gezinnen met een laag inkomen. Voor meer informatie klik je hier

Kortingen
Houders van de Ooievaarspas krijgen bij alle voorstellingen 50% korting! Zo kan je met de Ooievaarspas al voor €1,50 naar de film en vanaf € 3 naar een theatervoorstelling. Let op: kies je bij de online bestelling voor korting met de Ooievaarspas? Dan moet je de pas wel meenemen naar het theater als je de kaarten komt afhalen! Anders zijn wij genoodzaakt te vragen het verschil bij te betalen. Helaas is het bij ons niet mogelijk om te betalen met de podiumcadeaukaart.

Mindervaliden
Voor rolstoelgebruikers is Laaktheater drempelvrij en in de zaal zijn een beperkt aantal speciale plaatsen. Fijn als je bij de reservering vermeld dat je gebruik wilt maken van een rolstoelplaats. De toiletten zijn ook drempelvrij maar we hebben geen apart toilet voor mindervaliden.

Voorwaarden
Laatkomers lopen het risico om later of helemaal niet te worden toegelaten tot de voorstelling. Dit om het publiek en de spelers niet te storen. Het is niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnamen te maken tijdens de voorstelling en om je mobiele telefoon te gebruiken. Zet je telefoon uit en geniet van de film of voorstelling! 
 

Griezelfeest Halloween

ZO 30 OKT / 14.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media