GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Laaktheater Thuis

Afbeelding

WELKOM OP LAAKTHEATER THUIS!

In deze tijd, waarin corona ons allemaal min of meer thuis houdt, willen wij als Laaktheater zorgen dat jullie toch niets hoeven te missen van ons mooie programma.  

Op ons online kanaal Laaktheater Thuis, vind je de leukste, afwisselende, creatieve en aantrekkelijke voorstellingen, workshops, lessen en theatersnackjes.

Vanuit je eigen luie stoel bekijk je een online aanbod dat representatief is voor het aanbod in het theater zelf. Misschien vind je het wel zó leuk dat - als de situatie weer normaal is - je zin hebt om het theater te bezoeken of lessen te gaan volgen. 

Met Laaktheater Thuis verbinden we de activiteiten in het theater en in de wijk met de behoefte van de bewoners aan kunst en cultuur. Dat betekent dat bewoners van Stadsdeel Laak mogen meedenken over wat we op het kanaal brengen. Heb jij een idee voor een video die iedereen móet zien? Heb je een favoriete (binnen- of buitenlandse) artiest of groep die we kunnen benaderen voor een video? Meld het ons (info@laaktheater.nl) en wij gaan samen met jou kijken wat we kunnen doen.

Net als je van ons gewend bent programmeren wij zo divers mogelijk. Dat kan betekenen dat je ook video's kan zien in andere talen, van bekende buitenlandse theatergroepen, in heel diverse disciplines, over heel diverse onderwerpen die spelen in de wijk of juist ver daarbuiten.

Daarnaast zijn we nu bezig onze Urban Lab online lessen te brengen. Zanglessen, raplessen, theaterlessen, lessen beeldende kunst, alles is laagdrempelig en nodigt uit om mee te doen. Het is leuk om thuis te doen en zeker ook bedoeld om jullie te laten zien hoe leuk het beoefenen van kunst kan zijn. Met eenvoudige middelen kan je zelf aan de slag. Je hebt er (bijna) niks voor nodig. 

Griezelfeest Halloween

ZO 30 OKT / 14.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media