GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Route

Laaktheater is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. 

Binnen Den Haag
Met het openbaar vervoer
Tram 16 (Vanaf Den Haag CS, via Den Haag Centrum en Den Haag HS) halte Alberdingk Thijmstraat, Bus 26, halte Stieltjesstraat, vanaf NS Station Den Haag Moerwijk 200 meter lopen.

Parkeren
Rondom de straten van Laaktheater is het overdag gratis parkeren. Alleen van 18:00-00:00 uur is het betaald parkeren. De Ferrandweg is een kleine zijstraat aan het einde van de Goeverneurlaan op de kruising van de Neherkade ter hoogte van het Hildebrandplein. Om de hoek bij Laaktheater op de Laakkade zit een oplaadpunt voor electrische auto's.

Vanuit Rotterdam
Met het openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal vertrekt er elk kwartier een stoptrein naar NS Station Den Haag Moerwijk. De trein doet er 20 minuten over. Vanaf Station Moerwijk is het nog maar 200 meter lopen.

Met de auto
Rondom de straten van Laaktheater is het overdag gratis parkeren. Alleen van 18:00-00:00 uur is het betaald parkeren. Volg de A13, E19 richting Den Haag/Delft. Neem afslag 7 (Rijswijk). Volg dan de S107. Ga linksaf de Laan van Hoornwijck op. Dan linksaf bij de Jan van der Heidenstraat. Op het Lorentzplein volg je de Goeverneurlaan. En dan aan het eind van de Goeverneurlaan ga je rechtsaf de Ferrandweg op.Actuele verkeersinformatie rondom Den Haag vindt u via ANWB Verkeersinformatie Den Haag.

Uw routebeschrijving vanaf:

Griezelfeest Halloween

ZO 30 OKT / 14.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media