HOME MEEDOEN EDUCATIE VACATURES IN DE WIJK
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

PREMIèRE DOCUMENTAIRE: “ALS IK DIT VOORAF HAD GEWETEN”

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Inloop: 19.00 uur, de film start om 20.00 uur

Hoe anders wordt je leven als je een kindje krijgt met downsyndroom? Staat je leven echt voorgoed op zijn kop en kom je terecht in een andere werkelijkheid? Of is het juist een groot feest, omdat kindjes met downsyndroom altijd zo vrolijk zijn? Beleef de première van deze ontroerende documentaire in Laaktheater.

Als kijker word je meegenomen in het leven van drie verschillende gezinnen die het nieuws kregen dat hun kindje het downsyndroom heeft. Ze nemen je mee in hun belevingswereld, vanaf de zwangerschap tot aan waar ze nu staan. De verhalen van de drie gezinnen worden gekenmerkt door verdriet, onzekerheid, blijdschap, spanning en vertrouwen, maar ook door onwetendheid, dankbaarheid, angst en bovenal de liefde tussen ouder en kind. Stel je ogen, oren en hart open tijdens het kijken van deze documentaire.

 “Als ik dit vooraf had geweten…” is een realistische kijk op het gezinsleven met een kindje met downsyndroom. Kom kijken en laat je verrassen.

“Als ik dit vooraf had geweten…”is een initiatief van Angela van der Woude en Marlies de Groot-Wisse in samenwerking met Stichting Downsyndroom en is gemaakt door 5gradenoost.

Expositie

In de periode rondom de première zal een serie portretten van krachtige jonge mensen met downsyndroom, gemaakt door fotografe Brenda Riethoven, te zien zijn in het Laaktheater.

bericht delen

€9,- / €4,50 / Ooievaarspas

Leeftijd: AL

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media