AGENDA MEEDOEN EDUCATIE VACATURES
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

ROMEO IS OP JULIA & LALYA OP MAJNUN (7+)

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Romeo en Majnun, twee jongens die op zoek zijn naar hun grote liefdes. Ze bezingen hun Julia en Layla vol passie, onhandigheid en haantjesgedrag. Met gedichten en gitaren brengen zij hun meisjes tot leven. Een stoere voorstelling over liefde, verteld vanuit de mannen!


Romeo en Julia kennen we allemaal, maar kent u Layla en Majnun ook? Witte Raaf vermengt Shakespeare ’s ‘Romeo en Julia’ met de Arabische gedichten over ‘Layla en Majnun’ van de Perzische dichter Nizami. Deze wereldberoemde oosterse en westerse liefdesverhalen kruisen elkaars pad in deze nieuwe muzikale voorstelling.
Romeo strandt met zijn kapotte brommer bij de schuilplaats van Majnun. Beide jongens zijn op de vlucht, omdat hun liefde hen verboden wordt. Hun ideeën en de werelden waar ze vandaan komen verschillen, maar ze begrijpen elkaars honger naar liefde als geen ander. Wat zou je doen als je haar weer ziet? Wat zou je zeggen? Ze staan beiden midden in hun beroemde verhaal en nu fantaseren ze samen hun toekomst bij elkaar.

 

bericht delen

€ 3 / € 1,50 / Ooievaarspas

Leeftijd: 7+

TE ZIEN OP

WO 27 MAR / 14.30 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media