SAMEN PROGRAMMEREN SAMEN GROEIEN SAMEN PRODUCEREN
HOME AGENDA OVER LAAKTHEATER CONTACT LAAKTHEATER ONDERWEG LAAKTHEATER THUIS

ROOS & ARIADNE

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Over liefde en andere walgelijke dingen.
“Spikkel, 7 jaar, vuilnisbakkenras, reu. Lieve hond, goed met kinderen. Vanwege een scheiding zoeken we een nieuw fijn huis voor hem. Bieden vanaf 15 euro.”

Sinds haar moeders zijn gescheiden woont Roos in een nieuw huis en dat is beyond stom. De muren stinken naar verf en alles is vreemd. En nu zijn ze ook nog van plan om Spikkel weg te doen!? Maar Roos wordt niet boos, want zo zit ze niet in elkaar. In haar nieuwe kamer vindt Roos een rode draad. Ze volgt de draad en komt in een doolhof terecht. Daar ontmoet ze Ariadne.

Ariadne is knal verliefd. Op de knappe Theseus. Ze hielp hem ontsnappen uit het moeilijkste en gevaarlijkste doolhof ooit. En redde hem zo uit de bek van de mensetende Minotaurus. Maar direct daarna heeft Theseus haar gedumpt. Ariadne is woedend. Als Ariadne de opgerolde rode draad in de hand van Roos ziet wordt ze nóg bozer: hoe komen ze nu ooit uit het doolhof?

Bekijk de trailer hier.

Club van relaxte moeders > https://clubvanrelaxtemoeders.nl/de-boosheid-bevrijd/?fbclid=IwAR1wsNe8tdSDmYySJYFrmrTQ1dU_REbILQqX1CdTMakUZyPYgBfqjH0tAM8

Miloe ging met haar dochter Nina en haar vriendin Nikki (beiden 8) naar 'Roos & Ariadne'. Het deed Miloe denken aan haarzelf als meisje, en aan haar dochter die ook tijdens ruzies en pesterijen ineens verdwijnt. Ze vraagt zich af: leren we onze dochters eigenlijk wel dat boos zijn mag?

Theaterkrant.nl > https://www.theaterkrant.nl/recensie/roos-ariadne-8/nieuw-utrechts-toneel/

Reacties van het publiek:

"Sterke toneeltekst van Floor Leene"


"Een sterk pleidooi voor emoties: in alle soorten en maten, van opkroppen tot uitkotsen.


"Ode aan de kracht van het theater.”

 

bericht delen

€3/€1,50 / Ooievaarspas

Leeftijd: 8+

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media