GASTPROGRAMMEURS JEUGD / LESSEN LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

THUIS ONTHEEMD / WIJKBIJEENKOMST

Afbeelding Afbeelding

Vanaf deze zomer is Rajae El Mouhandiz Artist in Residence in Laaktheater. Zij zal tijdens haar verblijf in gesprek gaan met mensen in Laak over thuis en ontheemd zijn. Deze gesprekken vormen het vooronderzoek voor haar eerste muziektheatervoorstelling Thuis/Ontheemd.

Foto’s van de bewoners zijn gemaakt door fotograaf Sander Stoepker. Op zondag 11 december vieren en exposeren we het resultaat met onder andere de deelnemers en de wijk in Laaktheater. Een aantal geportretteerden delen hun verhaal over thuis en ontheemd zijn of treden op.

Zo zal Nelly Lausberg een aantal gedichten voordragen en treedt Theo Hettema met zijn jazztrio Nardizz op. Rajae zelf zingt een aantal nummers uit haar nieuwe voorstelling.

Na deze bijeenkomst zal Rajae de voorstelling verder ontwikkelen, in coproductie met Laaktheater en Urban Myth.Op Rajae's verjaardag op 25 maart 2017 zal de voorstelling Thuis/Ontheemd in première gaan in Laaktheater, gevolgd door een tour door het land. Kaarten daarvoor zijn al te koop.

Fotografie: Sander Stoepker

bericht delen

gratis

Leeftijd: 8+

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media