GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

Verhuur/techniek

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Laaktheater wordt veel verhuurd vanwege de intieme sfeer en het persoonlijk contact met het publiek. Kunstenaars geven in onze studio‚Äôs individuele of groepslessen. In de foyer smeden bewoners culturele plannen. En maatschappelijke organisaties en bedrijven weten de weg naar ons theater te vinden voor hun seminars, evenementen en congressen. Dus zoek je een bijzondere locatie om een cultureel evenement, vergadering, lezing of workshop te organiseren? Dan ben je in Laaktheater aan het goede adres! Wij bieden de mogelijkheid om een zaal te huren met een fijne sfeer en voor een lage prijs, maar met de voordelen van een professionele culturele instelling. Alle voorzieningen van gratis WIFI en microfoon tot beamer zijn aanwezig.

Vertel ons wat je wilt organiseren en we denken mee.

Alle prijzen worden bepaald aan de hand van de wensen en de aard van de activiteit en zijn afhankelijk van datum en tijd. Voor culturele activiteiten op een regelmatige basis geven wij korting op de huurprijs. Om toch een indicatie te geven van onze prijzen staat er per zaal een vanaf-prijs. Meer weten over onze voorwaarden? Download hier onze Algemene verhuurvoorwaarden 2020.

Neem voor meer informatie contact op via onderstaand aanvraagformulier of mail via verhuur@laaktheater.nl. En loop gerust even binnen als je de zalen wilt bekijken. 

Griezelfeest Halloween

ZO 30 OKT / 14.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media