SAMEN PROGRAMMEREN SAMEN GROEIEN SAMEN PRODUCEREN
HOME AGENDA OVER LAAKTHEATER CONTACT LAAKTHEATER ONDERWEG LAAKTHEATER THUIS

Wij sluiten tot 1 januari 2021 onze deur

Afbeelding

Laaktheater sluit pand Ferrandweg tot 1 januari 2021

Naar aanleiding van de steeds strenger wordende maatregelen van het RIVM heeft directie en bestuur van Laaktheater moeten concluderen dat hoe graag we ook willen, we in ons huidige pand de kwaliteit en veiligheid van onze voorstellingen voor publiek en medewerkers niet langer kunnen garanderen. Wij sluiten dan ook onze locatie aan de Ferrandweg 4T per direct, in ieder geval tot 1 januari 2021.  

Tijdens de coronacrisis is Laaktheater op allerlei manieren toch doorgegaan, op veilige locaties in de wijk en digitaal. Zodra het weer mocht, verzorgden we ook in het theater weer voorstellingen, lessen en verhuur. Minder publiek, zorgvuldig de horecaregels hanteren, alle veiligheidsmaatregelen implementeren, programmeren buiten ons theater; het heeft veel van ons team gevraagd, maar we konden en gingen door.

Sluiting per direct

In de afgelopen weken hebben we, vanwege de aanvulling rondom ventilatie binnen de regels van het RIVM, ons ventilatiesysteem extra laten controleren. Helaas is gebleken dat ons ventilatiesysteem, net als ons pand, verouderd is en niet meer voldoet aan de huidige eisen. Na een mooie zomer wordt het helaas kouder en kunnen we niet meer natuurlijk ventileren. Momenteel zoeken we met de gemeente Den Haag, de eigenaar van ons pand, naar oplossingen. Aan de Ferrandweg of elders, zodat we zo snel mogelijk weer kunnen opstarten en door kunnen met waar we goed in zijn: het neerzetten van een mooie programmering samen met de bewoners van Laak. 

Kaartjes

We vinden het verschrikkelijk dat we veel van de in het najaar geplande mooie programma’s moeten annuleren. Reeds gekochte kaartjes worden uiteraard vergoed. Op deze website vind je regelmatig meer informatie. Ook over de programma’s die mogelijk wel doorgaan, maar dan op een andere locatie. 

Heb je toch nog vragen?

Hier lees je de antwoorden op veelgestelde vragen. Tijdens kantoortijden kan je bellen met 070-3933348 en mailen kan ook altijd met info@laaktheater.nl. Deze mail wordt dagelijks gelezen. 

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media