SAMEN PROGRAMMEREN SAMEN GROEIEN SAMEN PRODUCEREN VACATURES
HOME AGENDA OVER LAAKTHEATER CONTACT LAAKTHEATER ONDERWEG LAAKTHEATER THUIS CORONATOEGANGSBEWIJS

(W)RAP MY HIJAB

Afbeelding

Voor (W)RAP MY HIJAB schreven jonge meiden raps, spoken words en verhalen over het dragen van een hijab. Over hun ervaringen en keuzes. De vragen die ze vaak krijgen. Maar vooral die hen juist niet gesteld worden. Regisseur Khadija Massaoudi verwerkt deze persoonlijke verhalen in een muzikale performance met actrices Nora Akachar (Trauma’s van Nora) en Asma el Mouden (DEGASTEN). Na elke voorstelling praten Nora en Asma verder met het publiek. 

Geïnspireerd door de Amerikaanse moslima Mona Haydar, die hijabdraagsters over de hele wereld verenigt met haar catchy rapsong Hijabi vroegen wij jonge meiden uit Amsterdam hun eigen rap te maken. In samenwerking met een islamitische rapper, spoken word artist of zangeres schreven we nummers met de meiden, die we met hen opnamen in een muziekstudio. Dit was de basis van de voorstelling.

Kaarten kopen via internet. Ja fijn!
Het allermakkelijkst koop je kaarten voor onze theater- en filmprogrammering via de website. Gebruik hiervoor de browser Google, andere browsers kunnen een foutmeldig geven.
Bij elke voorstelling kom je via 'tickets' in het reserveringssysteem. Je moet je wel even aanmelden als gebruiker en dan koop je de kaartjes via ideal.
Kom je er echt niet uit, bel ons dan op 070 3933348!

bericht delen

4,-

Leeftijd: 13+

TE ZIEN OP

DI 02 NOV / 19.00 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media