Advocaatje feest je nog? Met optreden Afimo en Reggie & friends

Advocaatje zing, kukel, swing, herdenk, feest je nog is een maandelijks programma voor, door en samen met Laak! Dit programma is samengesteld met onze wijkpartners Wijkz, De Zonnebloem en Laakkwartier in de maatschappij.

We beginnen eerste met een goed kopje soep in de foyer, we hebben 50 koppen soep te verdelen en er is beperkt plek voor.

13:00 uur Soep in de foyer

Daarna begint om 14:00 uur het zaalprogramma;  lekker genieten van een mooi optreden van de vrouwen van AFIMO in de theaterzaal en daarna gezellig nakletsen in de foyer onder het genot van een ouderwes lekker advocaatje met slagroom. Reggie en friends zullen na AFIMO heerlijk muziek te horen brengen. Als u wilt meezingen mag dat natuurlijk!

AFIMO is een Surinaamse vrouwen organisatie. Zij richt zich vooral op de vrouwen boven de veertig. Zij maakt onderdeel uit van het Surinaams netwerk in Den Haag en bestaat reeds 46 jaar. Haar wortels liggen in de vroegere vrouwengroepen AFI en Moksi Watra. AFIMO staat voor vrouwen, die affiniteit hebben met de Afro Surinaamse kunst en cultuur.

Wij richten ons op het overdragen van erkende Afro Surinaamse culturele normen en waarden aan de volgende generaties. AFIMO zorgt dat de talenten, verhalen en activiteiten van de leden op een toegangkelijke manier tot uiting komen en daarom kijken we niet naar rangen en standen in de maatschappij.

Het AFIMO koor treedt op in theaters, (thema) feestjes, jubilea en in verzorgingshuizen door middel van presentaties, zang, dans en klederdracht. De optredens variëren tussen 20 à 25 min of een uur. Wij zingen Surinaamse, Nederlandse, Christelijke liederen en natuurlijk ook Nederlandse liederen van vroeger en nu, meestal a capella gezongen. Het wordt een middag vol muziek plezier waar je actief aan kunt deelnemen.

Kom je 1 juni naar het Laaktheater om samen met AFIMO een feestje te bouwen? Je bent van harte welkom!

Uitverkocht
Foto Afimo gemaakt door Goedkroon.jpg

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER