DE LAAKTHEATERCAST

Ook wij van Laaktheater zijn terug te vinden in de wereld van microfoons en interessante verhalen. We maaten een podcast-serie rond de voorstelling 'De Schoonheid van de Dorre tak', gemaakt door en voor bewoners uit Laak.

 

PODCAST SERIE KLETSKOPPEN

Kletskoppen is een serie podcasts in aanloop naar de nieuwe theatershow van de KernKoppen die in première gaat op 28 oktober aanstaande in Laaktheater. In deze podcast gaan de KernKoppen het gesprek aan met hedendaagse Haagse makers. Wat inspireert, motiveert, frustreert hen in deze tijd? KletsKoppen zoekt naar de complexiteit van de huidige realiteit. Naar de struggles over de hele breedte en op persoonlijk vlak.

KletsKoppen | Daniƫlle & Benzo

In deze aflevering van KletsKoppen praat 'KernKop' Guus van der Steen met Spoken Word artiest en coördinator van de Poetry Circle Den Haag, Danielle Zawadi  en met dichter en spoken word artiest Benzo Karim Alota. 

KletsKoppen | Siggi Florentina (aka Coach F)

In deze aflevering van KletsKoppen praten 'KernKoppen' Guus en Frank van der Steen met Spoken Word artiest en jongerencoach Siggi Florentina (aka Coach F).

KletsKoppen | Manu

In deze aflevering van KletsKoppen praten 'KernKoppen' Guus en Frank van der Steen met Spoken Word artiest en rapper Manu. 

DE SCHOONHEID VAN DE DORRE TAK

Dit vrolijke en aangrijpende theaterstuk gaat over ouder worden, rijp zijn, het leven, dromen en wensen. Deze voorstelling is gemaakt op basis van eigen verhalen en ervaringen.

Beluister deze prachtige podcast serie hier.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER