ComedyLoungemetlogo.jpg

LAAKTHEATER HUREN?

Laaktheater wordt veel verhuurd vanwege de intieme sfeer en het persoonlijk contact met het publiek. Kunstenaars geven in onze studio’s individuele of groepslessen. In de foyer smeden bewoners culturele plannen. En maatschappelijke organisaties en bedrijven weten de weg naar ons theater te vinden voor hun seminars, evenementen en congressen. Dus zoek je een bijzondere locatie om een cultureel evenement, vergadering, lezing of workshop te organiseren? Dan ben je in Laaktheater aan het goede adres! Wij bieden de mogelijkheid om een zaal te huren met een fijne sfeer en voor een lage prijs, maar met de voordelen van een professionele culturele instelling. Alle voorzieningen van gratis WIFI en microfoon tot beamer zijn aanwezig. Vertel ons wat je wilt organiseren en we denken mee.

Alle prijzen worden bepaald aan de hand van de wensen en de aard van de activiteit en zijn afhankelijk van datum en tijd. Voor culturele activiteiten op een regelmatige basis geven wij korting op de huurprijs. Om toch een indicatie te geven van onze prijzen staat er per zaal een vanaf-prijs. Meer weten over onze voorwaarden? Download hier onze Algemene verhuurvoorwaarden.

Benieuwd naar onze technische faciliteiten? Bekijk hier onze technische specificaties.

THEATERZAAL

Laaktheater heeft een theaterzaal met een intieme uitstraling. De 141 stoelen staan halfrond voor het podium opgesteld, zodat er een fijne sfeer gecreëerd wordt. Een basis lichtplan van de theaterzaal kan je hier downloaden. De technische voorzieningen van Laaktheater zijn te vinden onder Techniek.

Alle prijzen worden bepaald aan de hand van de wensen en de aard van de activiteit en zijn afhankelijk van datum en tijd. Voor culturele activiteiten op een regelmatige basis geven wij korting op de huurprijs. 

GROTE STUDIO

De grote studio wordt veel gebruikt voor dans-, theater- en muziekworkshops, maar is ook voor kleine bijeenkomsten heel geschikt.

Oppervlakte 60 m2 (10x6)
Voorzieningen: spiegelwand, gordijnen, mobiele geluidsset

Prijzen worden bepaald aan de hand van de wensen en de aard van de activiteit en zijn afhankelijk van datum en tijd. Voor culturele activiteiten op een regelmatige basis geven wij korting op de huurprijs. 

MEER INFORMATIE OF HUREN?

Neem voor meer informatie contact op via het onderstaande aanvraagformulier of mail via verhuur@laaktheater.nl. En loop gerust even binnen als je de zalen wilt bekijken. 

Theaterzaal (140 stoelen)
Grote studio (capaciteit op aanvraag)

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER