OVER LAAKTHEATER

Laaktheater maakt kunst persoonlijk. Dat betekent dat we kunst op zo veel verschillende manieren brengen dat er voor iedereen een mogelijkheid is het zich eigen te maken en te beleven. Dat kunst niet eng is of niet voor jou, maar dat kunst echt voor en van iedereen is. Als je maar een manier vindt of krijgt aangeboden die bij je past. 

5635.jpg

Samen programma maken

Laaktheater is uniek. Wij maken ons programma samen met de wijkbewoners uit Laak. Samen met mensen die hun liefde voor cultuur willen delen. Hun liefde voor film, fotografie, (jeugd)theater of muziek. Mensen met een idee kunnen gewoon binnenlopen. We kijken dan samen hoe we dat idee, die wens of droom waar kunnen maken. 

 

JA! IK HEB EEN IDEE

 

LESSEN VOOR DE JEUGD

We vinden dat je liefst zo jong mogelijk kennis moet kunnen maken met kunst en theater. We ontwikkelen samen met stichting 2TurvenHoog 'Jong Beginnen': bijzondere kunstontmoetingen tussen peuters en kunstenaars. We bieden schoolvoorstellingen voor basis- en voortgezet onderwijs en we brengen een jeugdprogramma om je vingers bij af te likken. In samenwerking met verschillende scholen en buurtcentra in de wijk verzorgen we kunstlessen onder de naam: MaakLab LKTR. En in de vakanties zorgen we bovendien dat geen enkel kind in Laak zich hoeft te vervelen met Krokus Kabaal in het voorjaar, Festival De Betovering in de herfstvakantie en zomeractiviteiten in de zomervakantie.

KNOP Wil je een les volgen?

THEATERPROJECTEN MET WIJKBEWONERS

Laaktheater organiseert ook veel projecten die we met buurtbewoners maken onder leiding van theatermakers. Deze voorstellingen worden gespeeld in het theater, maar ook op locatie in Laak. Bekijk hier onze producties.

Cultuuranker 

Laaktheater is één van de acht Haagse cultuurankers die in het leven zijn geroepen om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken. Wil je meer weten over de Cultuurankers? Bekijk dan de website Cultuur Dichtbij.

Laaktheater in de wijk

Je komt ons tegen op vele plekken in Laak. Met ons Peuter-programma Jong Beginnen - in samenwerking met en Stichting 2Turven - voor en op de voorscholen. Met (jeugd)voorstellingen op locatie, met festivals en vele andere activiteiten.

Je vindt ons in:

Trefpunt Laakhage

Vadercentrum Adam

Op school in Laak

Laakhavens

Wijkcentrum De Wissel

Vrouwenbuurtlab Bij Noortje

Stichting Schets

Laaktheater Thuis

Op ons online kanaal Laaktheater Thuis, vind je de leukste, afwisselende, creatieve en aantrekkelijke voorstellingen, workshops, lessen en theatersnackjes.

Vanuit je eigen luie stoel bekijk je een online aanbod dat representatief is voor het aanbod in het theater zelf. Misschien vind je het wel zó leuk dat je zin hebt om het theater te bezoeken of lessen te gaan volgen. Met Laaktheater Thuis verbinden we de activiteiten in het theater en in de wijk met de behoefte van de bewoners aan kunst en cultuur. Dat betekent dat bewoners van Stadsdeel Laak mogen meedenken over wat we op het kanaal brengen. Heb jij een idee voor een video die iedereen móet zien? Heb je een favoriete (binnen- of buitenlandse) artiest of groep die we kunnen benaderen voor een video? Meld het ons (info@laaktheater.nl) en wij gaan samen met jou kijken wat we kunnen doen.

Wil je meer weten? Lees het jaarverslag of beleidsplan.

Ons jaarverslag van 2018 vind je hier

Ons jaarverslag van 2019 vind je hier

Ons jaarverslag van 2020 vind je hier

Ons jaarverslag van 2021 vind je hier

Ons jaarverslag van 2022 vind je hier

 

Ons meerjaren beleidsplan 2021-2024 vind je hier

Ons meerjarenbeleidsplan 2025 - 2028 vind je hier

 

Laaktheater heeft een ANBI status bekijk het formulier hier

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Laaktheater allemaal doet?

KNOP Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER