VOOR SCHOLEN

Wij geloven dat als je vroeg in aanraking komt met kunst, je een voorsprong opbouwt voor je verdere leven. Kunst stimuleert creativiteit en geeft je een bredere kijk op het leven en de maatschappij. In Laaktheater vind je daarom een ruim aanbod aan activiteiten en voorstellingen voor alle leeftijden.

 

laaktheater-voorschoolse-educatie.jpg

JONG BEGINNEN (0-4 jaar)

Jong Beginnen is een samenwerkingsproject tussen Laaktheater, stichting Jong Leren en Festival 2 Turven Hoog. In dit project brengen we kunstenaars die samenwerken met Festival 2 Turven Hoog Laak in, naar de kinderen toe. Dit kunnen beeldend kunstenaars zijn maar ook dansers, theatermakers of muzikanten. Het programma bestaat uit kunstbezoek op de peuterleerplekken, twee theaterweken in Laaktheater met voorstellingen en kunstinstallaties, bijeenkomsten met ouders en kunstenaars en trainingen met de pedagogisch medewerkers. Lees hier meer over Jong Beginnen.

Ritmo1.png

SCHOOLVOORSTELLINGEN

In ons theater is van alles te beleven voor stoere, vrolijke, diverse, lieve... alle kinderen! Wij brengen kunst en cultuur dichtbij & maken nieuwsgierig.Ervaren, kennis maken & ontdekken! Daar zoeken wij onze schoolvoorstellingen met extra zorg uit. Bekijk hier ons aanbod voor primair onderwijs 2023/2024.

Ook voor middelbare school leerlingen is er genoeg aan interessante en prikkelende activiteiten en voorstellingen in ons aanbod te vinden. Bekijke hier ons aanbod voor voortgezet onderwijs 2023/2024.

Wil je meer weten over ons lesaanbod? Stuur dan een mailtje naar catherine@laaktheater.nl. Wij zien elkaar snel!

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER