GoogleMap

Wat is de beste route naar Laaktheater?

 

Laaktheater is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. 

Binnen Den Haag
Met het openbaar vervoer
Tram 16 (Vanaf Den Haag CS, via Den Haag Centrum en Den Haag HS) halte Van Zeggelenlaan, Bus 26, halte Stieltjesstraat, vanaf NS Station Den Haag Moerwijk is het ongeveer 200 meter lopen.

Parkeren
Rondom de straten van Laaktheater is het overdag gratis parkeren. Alleen van 18:00-00:00 uur is het betaald parkeren. De Ferrandweg is een kleine zijstraat aan het einde van de Goeverneurlaan op de kruising van de Neherkade ter hoogte van het Hildebrandplein. Om de hoek bij Laaktheater op de Laakkade zit een oplaadpunt voor electrische auto's.

Vanuit Rotterdam
Met het openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal vertrekt er elk kwartier een stoptrein naar NS Station Den Haag Moerwijk. De trein doet er 20 minuten over. Vanaf Station Moerwijk is het nog maar 200 meter lopen.

Met de auto
Rondom de straten van Laaktheater is het overdag gratis parkeren. Alleen van 18:00-00:00 uur is het betaald parkeren. Volg de A13, E19 richting Den Haag/Delft. Neem afslag 7 (Rijswijk). Volg dan de S107. Ga linksaf de Laan van Hoornwijck op. Dan linksaf bij de Jan van der Heidenstraat. Op het Lorentzplein volg je de Goeverneurlaan. En dan aan het eind van de Goeverneurlaan ga je rechtsaf de Ferrandweg op.Actuele verkeersinformatie rondom Den Haag vindt u via ANWB Verkeersinformatie Den Haag.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER