Advocaatje Herdenk je nog met de voorstelling Mijn Huis
Jeugd | Theater | Volwassenen

Advocaatje zing, kukel, swing, herdenk je nog is een maandelijks programma voor, door en samen met Laak! Dit programma is samengesteld samen met onze wijkpartners Wijkz, De Zonnebloem, Laakkwartier in de maatschappij en Samen voor Laak. 

We beginnen eerst met een goed kopje soep in de foyer, hier is beperkte plek voor! Wees er snel bij en reserveer je soep met theaterticket via kassa@laaktheater.nl.

Vandaag is er een prachtige voorstelling van dansgezelschap Lonneke van Leth: Mijn Huis. Deze voorstelling is voor iedereen vanaf negen jaar, neem dus gerust je kleinkind, buurkind of nichtjes en neefjes mee!

In de voorstelling verbeeldt een danser het levensverhaal van vluchteling Ramez Kamel. Laat je meevoeren naar het huis van Ramez in Damascus, naar de gelukkige tijd met zijn familie en naar de verhalen die zijn oma hem altijd vertelde. Toen de oorlog in Syrië begon, koos Ramez ervoor om op zoek te gaan naar een veiliger bestaan. Na een lange reis vond hij dat voor hem en zijn gezin in Nederland.

Met deze danstheatervoorstelling toont Lonneke van Leth wat het betekent als je moet vluchten en je huis achter moet laten. Door in de huid te kruipen van Ramez laat de danser de kinderen door dans en tekst ervaren wat een thuis betekent: de plek waar jij je veilig voelt en mag zijn wie je bent.

Choreografie/concept: Lonneke van Leth
Decor/concept: Vincent de Kooker
Dramaturgie: Marene van Holk
Dansers: Riccardo Sbrighi of David Vermeulen
Tekst: Ramez Kamel i.s.m Lonneke van Leth en Marene van Holk
Muziek: Tindersticks
Kostuums: Heidi de Raad

N de voorstelling kun je lekker genieten van een mooi programma in de theaterzaal en nog even gezellig nakletsen in de foyer. Zing gouwe ouwe liedjes mee in het Meezing Cafe met Melanie op de accordeon onder het genot van een ouderwets lekker advocaatje met slagroom. 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER