Advocaatje Kukel je Nog?
Theater | Muziek | Volwassenen

Advocaatje zing, kukel, swing, herdenk je nog is een maandelijks programma voor, door en samen met Laak!
Dit programma is samengesteld samen met onze wijkpartners Wijkz, De Zonnebloem, Laakkwartier in de maatschappij en Samen voor Laak. 

We beginnen eerst met een goed kopje soep in de foyer, we hebben 50 koppen soep te verdelen en er is beperkte plek voor. 

Daarna lekker genieten van een mooi programma in de theaterzaal en nog even gezellig nakletsen in de foyer onder het genot van een ouderwets lekker advocaatje met slagroom. Melanie zal na de Grijze koppen concert heerlijke muziek uit uw jeugd op haar accordeon te horen brengen. Als u wilt meezingen mag dat natuurlijk! 

Grijze Koppen Orkest Moerwijk bestaat sinds 2017 en zingt en speelt iedere week op donderdag ochtend in Wijkcentrum Moerwijk. Vol enthousiasme en plezier maken de 20 deelnemers muziek en wordt lief en leed met elkaar gedeeld. Dat gaat vanzelf als je samen musiceert!

Bij de Sing Along in Laaktheater word je uitgenodigd om lekker mee te zingen en te genieten van het meedoen met dit super aanstekelijke orkest.

We zingen oude bekende liedjes zoals Daar bij de Waterkant, Que sera en de Twee Motten. Maar ook wat nieuwere bekende liedjes zoals Dingedong van Teach In, waarmee Nederland het Songfestival won in 1975, en Hallelujah van Leonard Cohen.

Het wordt een middag vol muziek plezier waar je actief aan kunt deelnemen.
Muziek maken en samen zingen geeft verbinding met elkaar, hoe fijn is dat!

Kom je 6 april naar het Laaktheater om samen met Grijze Koppen Orkest Moerwijk een muzikaal feestje te bouwen? Je bent van harte welkom! Aanmelden via kassa@laaktheater.nl. 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER