Advocaatje leef je nog?
i.s.m. De Zonnebloem, Stichting Laakkwartier in de maatschappij, Samen voor Laak en Wijkz
Theater

Elke maand om 14:00 uur een programma voor, door en samen met Laak!
Lekker genieten van een mooi programma in de theaterzaal en daarna nog even gezellig nakletsen in de foyer met een spelletje Swingo of zing gouwe ouwe liedjes mee in het Meezing Cafe met Johnny Hendriks aan de piano onder het genot van een ouderwets lekker advocaatje met slagroom! 

Het eerste programma is van onze eigen Reggie met zijn band op 8 september om 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur zijn onze deuren geopend!

Op 6 oktober staat de middag in het teken van volksdansen en folkore; er zijn verschillende dans en zanggroepen uit Laak uitgenodigd. Na de verschillende optredens kunt u meezingen in het Meezing Cafe onder leiding van Johnny Hendriks.

Op 3 november kunt u meeleven met de verschillende personages in het prachtige theaterstuk De schoonheid van de dorre tak door Laaktheatergroep Vertel mij wat! 
Via https://www.laaktheaterthuis.nl/nl/de-schoonheid-van-de-dorre-tak  kunt u een voorproefje nemen en de podcasts beluisteren van de acteurs. Na de voorstelling is het weer meezingen geblazen in het Meezing Cafe onder begeleiding van Johnny!

Op 15 december is het weer genieten van het Kerstmatinee georganiseerd door Stichting Laakkwartier in de maatschappij!

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER