Advocaatje zing je mee?
Theater | Volwassenen | Activiteiten

Advocaatje zing, kukel, swing, herdenk, feest je nog is een maandelijks programma voor, door en samen met Laak!
Dit programma is samengesteld met onze wijkpartners Wijkz, De Zonnebloem en Laakkwartier in de maatschappij en Ina en Corinne zijn de gastvrouwen van de middag. 

Lunch je lekker mee met een gratis kopje soep?
Kom dan om 13.00 uur naar het theater, we hebben 60 koppen soep te verdelen dus wees op tijd.
Het zaalprogramma begint om 14:00 uur.
Lekker genieten van een mooi optreden van het Mama Verhalenkoor in de theaterzaal en daarna gezellig nakletsen of meedoen met de bingo in de foyer onder het genot van een ouderwets lekker advocaatje met slagroom. 

Deze middag is het Mama Verhalen Koor bij ons op bezoek! En na het concert kun je meedoen aan de bingo Het Mama Verhalen Koor is een bijzondere groep vrouwen met verschillende culturele, achtergronden. Wekelijks komen zij bij elkaar om samen te zingen en hun ervaringen van afgelopen week met elkaar te delen. Tijdens workshops schrijven de Mama's over thema's uit hun leven. Van deze verhalen worden liedjes gemaakt die de Mama's instuderen onder professionele begeleiding van Marion de Laat.  Het Mama Verhalen Koor zingt haar eigen levenslied. We horen vaak mensen zeggen: "ik kan niet zingen!". Bij het Mama Verhalen Koor kan iedereen meezingen. Wij zijn een open groep, iedereen kan op elk gewenst moment inhaken. Vrouwen die mee willen zingen zijn altijd welkom.   
Kijk op de site van Mama Verhalenkoor voor meer info.

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER