Vrijdag 5 april 2024 | 10.30
Appeltaartconcert Zonder toeters of Bellen
Muziek

Strijktrio Appelfusie bestaat uit: Charlotte Basalo (viool), Michiel Holtrop (altviool) en Kalle de Bie (cello).

Tijdens dit Appeltaartconcert spelen ze de mooiste klassieke muziek zonder toeters en bellen van Schubert, Roeken, Boccherini en Grapelli. En na de muziek? Is er Appeltaart!
De toegang is €5,- (incl. appeltaart en thee/koffie). Op vertoon van de Ooievaarspas is de toegang 2,50 euro. 

 

  Laaktheater
€ 5,- / € 2,50 met ooievaarspas
Koop kaartje

Michiel Holtrop is oprichter en artistiek leider van de Stichting Appeltaartconcerten. Hij zorgt elk seizoen voor een nieuwe concertreeks, stelt het programma van elk concert samen, nodigt musici uit en speelt zoveel mogelijk ook mee.

“Dit is het zinvolste werk voor een musicus: om de mooiste klassieke muziek te spelen voor dankbare (en soms heel zieke) mensen,” zegt Michiel.  Mijn grootmoeder is de aanleiding geweest van onze succesvolle Appeltaartconcerten. Voor haar was muziek ook belangrijk: ze zong in een koor en kwam vaak naar mij luisteren toen ik studeerde aan het conservatorium. Apetrots was ze! En ze betaalde mee aan mijn prachtige altviool (gemaakt door Max Moller in 1954). Toen ze later achteruit ging besloot ik voor haar en haar medebewoners van de zorginstelling een concert te geven. Iedereen was ontroerd. Ook mijn grootmoeder, die mij overigens niet meer herkende. Maar we raakten vele snaren en het werd een geweldig succes.  Dagblad Trouw, radio 4 en TVzender AT5 brachten verslag uit.

michiel.jpg

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER