Bubbels & Bonbons - A Drag Night Out
Muziek | Volwassenen | Dans

Na de eerste heerlijke Drag-avond afgelopen jaar in Laaktheater is het tijd voor meer! Kom genieten van de meest getalenteerde dragqueens van Den Haag en omstreken. Er is muziek en... misschien win jij wel een spannende prijs in onze Drag Night Out Bingo-show, gepresenteerd door Dee Dee Janssens. 
Na de show is er een meet&greet en kun je op de foto met je favoriete Drag Queen!

Het avondvullende programma is ontwikkeld door onze nieuwe gastprogrammeur en ster-vrijwilliger Robert John Henderson, wijkbewoner van Laak en tevens uw host van de avond!

We stellen de drags graag aan je voor:

MANDY:
De snoepgrage drag met een gewaagde look, maar op een elegante manier. Ze bezit jurken waar Whitney Houston stikjaloers op zou zijn.
In Rotterdam presenteert ze elke maandag haar eigen populaire avond in cafe Ferry's 
Ze is lief, zoet en sappig.

Uitverkocht

 

 

DeeDee
Deze drag woont op de grens van Laak in de omgeving van het Rijswijkseplein. Dennis vervult als DeeDee Janssens al tientalle jaren sociale rollen en treedt op als gastvrouw, presentatrice en jurylid. 
DeeDee is daarnaast regelmatig te zien in diverse 'looks' tijdens extravagante playbackoptredens.
In 2015 werd DeeDee's werk als 'Queen of the Year' bekroond met een 'Rainbow Award' voor lhbt-bewustzijn (LGBT awareness) en in 2018 liet DeeDee nogmaals van zich horen door de Rotterdamse ’Cocktail fest’ award te winnen voor ‘Most significant drag queen'.


In januari 2020 was DeeDee te zien in twee afleveringen van het RTL5 programma 'Drag S.O.S.' en in 2021 in het spraakmakende programma 'Make Up your mind' op RTL4. Hierin verscheen o.a. Peter R. de Vries in drag.

DeeDee.jpg
Harley K Winn.jpg

 

 

Harley-K-Winn
Harley is een Rotterdamse drag en ze won in 2022 in het bekendste rotterdamse Gay- & Dragcafé de de Miss Bonaparte prijs. Met deze titel belande ze het zelfde jaar in de finale van Miss Travestie Holland 2022. Dit jaar trad ze onder andere al op op het hoofdpodium van de Roze maandag in Tilburg en Roze Zaterdag in Goes. Ze is een druk geboekte artiest en daarom zijn we super blij dat ze bij ons in Laaktheater is. Ze wordt ook vaak Disco Diva genoemd!

Naast deze talentvolle drags hebben we ook een mooi optreden van de geweldige Johan Rensen!

 

 

Johan Rensen
'Ik ben Johan Rensen 31 jaar en ik kom uit Den Haag (in de buurt van het Laaktheater). Vanaf mijn 15e ben ik verhuist naar Zoetermeer. Sinds 2018 ben ik als Nederlandse Feestentertainer de muziekwereld binnengekomen. Inmiddels heb ik 6 eigen singles en heb ik opgetreden voor groot en klein publiek. Zelf noem ik mezelf niet echt een zanger maar meer een entertainer die ervan houdt met het publiek een feest ervan te maken. 16 September mogen de dansschoenen aan en gaan we er een groot feest van maken'.

Johan Rensen.jpg
MissMagicMerlot.jpg

 

 

"Miss Magic Merlot’s naam zegt alles: een allemansvriend(in) die soepel naar binnen glijdt, zeker als het over haar verschijning en optredens gaat. Jazzy, Sassy & Smooth.

Deze Haagse Queen of the Beach, gevestigd in Scheveningen, is met ruim 20 jaar theater en musical ervaring onder de riem een all-round performer, die overal waar ze verschijnt een onvergetelijke ervaring brengt. 

Ondersteund door haar wespentaille en lange benen, zingt ze Jazz, PopRock en Theater repertoire met haar warme, jazzy stem.

In september 2020 was ze te zien in het TV zang programma ‘Hit the Road’. In 2022 verleende ze haar medewerking aan de Clip van MauP’s wereldwijde tophit ‘Drugs from Amsterdam’ en ze is een veelgevraagde Queen en gastvrouw voor ceremonies en presentaties.

Merlot is verheugd om na de eerste editie van Bubbels & Bonbons in het Laaktheater er wederom bij te zijn!”

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER