Zaterdag 15 juni 2024 | 20.00
Bubbels & Bonbons Gold Edition
Theater | Muziek

Na de vorige heerlijke Drag-avond in september in een bomvol Laaktheater is het tijd voor een nieuwe editie van Bubbels & Bonbons en wel de Gold Edition.
En daar hoort natuurlijk een bubbeltje en een bonbon bij!

Kom genieten van de meest getalenteerde dragqueens van Den Haag en omstreken tijdens deze Gold Edition en na de show is er een meet & greet en kun je op de foto met je favoriete Drag Queen.

Het avondvullende programma is ontwikkeld door onze gastprogrammeur en ster-vrijwilliger Robert John Henderson, wijkbewoner van Laak en tevens uw host van de avond:-)

We stellen de drags graag aan je voor:
Vicky Mirage
Miss Magic Merlot
Chrystal Conners
Ashley Knight

 

  Laaktheater
€ 12,- / € 6,- met ooievaarspas
Koop kaartje

Miss Magic Melot  

"Miss Magic Merlot’s naam zegt alles: een allemansvriend(in) die soepel naar binnen glijdt, zeker als het over haar verschijning en optredens gaat. Jazzy, Sassy & Smooth. Deze Haagse Queen of the Beach, gevestigd in Scheveningen, is met ruim 20 jaar theater en musical ervaring onder de riem een all-round performer, die overal waar ze verschijnt een onvergetelijke ervaring brengt.  Ondersteund door haar wespentaille en lange benen, zingt ze Jazz, PopRock en Theater repertoire met haar warme, jazzy stem.
In september 2020 was ze te zien in de tv-zangwedstrijd ‘Hit the Road’. Ze maakte haar opwachting in de videoclip van wereldhit 'Drugs from Amsterdam' van MauP in 2022. Afgelopen december 2023 speelde ze als 'The Duchess' in de avondvullende productie 'Alice in Echerland' van De Dutch Don't Dance Division en Theater Amare, Den Haag.
Merlot is verheugd om na de eerste editie van Bubbels & Bonbons in het Laaktheater er wederom bij te zijn!”

magic merlot2.jpg
Vicky3.jpg

Vicky Mirage

Zijn alto ego Vicky Mirage werd geboren toen hij in 2015 voor Celebrity Cruises in 1 van de shows als vrouw moest optreden. In de jaren erna ontwikkelde hij zijn kunst in drag en trad In deze hoedanigheid onder ander op in Londen, op Tenerife, in de Franse Alpen en Melbourne, Australië. Vicky is een echte musical ster. Als Sjoerd (zijn originele ik) was hij onder andere te zien in Ciske de Rat,  Footloose, Ja Zuster, Nee Zuster, Legally Blonde, in Robin Hood, als Alternate Shrek in Shrek de Musical en in Soldaat van Oranje In 2018-2019 maakte hij onderdeel uit van het ensemble van Mamma Mia! De Musical. Afgelopen jaar speelde hij in de musical Les Miserables waardoor hij in 2023 niet naar Bubbel & Bonbons kon komen. Super happy dus dat die deze editie echt naar Laak komt! Met Vicky kan je een avond vol entertainment verwachten in het Laaktheater. Soms een beetje brutaal en ondeugend zingt ze live de sterren van de hemel.

Ashley Knight

Dit mega talent, afgestudeerd aan de Frank Sanders Academy, is zowel als zanger maar ook als Dragqueen miss Ashley Knight een lust om naar te kijken en te luisteren. Met zijn humoristische kijk op het leven verwend ze het publiek als drag met een avond vol gezellige medleys en de meer romantische nummers.
De zangkwaliteit van deze topper is hoog. Ashley Knight is a LIVE singing DRAGQUEEN.

With her theatrical appearance and personality, she makes every occasion a party. From intimate dinner shows to major festivals, from cabaret to pop, from Andre Hazes to Aretha Franklin, with pianist or as a tape act.... she sings and does it all! Want to hire that boring cover singer again? Don't! Opt for glitz, glamour and especially humor with Ashley Knight. And do you want her to host/present your event or host a bingo? That too is among the possibilities.
Ashley is at home in all markets!  
Wesley de Ridder is een Nederlandse zanger, acteur in musical en poppenspeler. Hij speelde in vele bekende kindervoostellingen als de kleine zeemeermin, rapunzel, winnie de Poeh de musical en sneeuwitje.  

AshleyKnight1.jpg
381020162_10159302982211389_5997150520113825137_n.jpg

Chrystal Conners


In de jaren '90 stond Roy Den Burger aan de top van meer dan 20 hitlijsten. Als cowboy van de wereldberoemde groep de Vangaboys.  


'What a lot of people don’t know is that, before I joined the Vengaboys, I was already was a Drag under the name of “Desire”. When I stepped out of the group Vengaboys I realized I missed the stage life, so I began to think how I could fill up that gap, so I decided to go back to my base and that was the Club Scene.  

Roy maakte naam voor zichzelf in de Amsterdamse gayscene als zijn alter ego, drag queen Chrystal Conners.  Chrystal is known for her shows and Lip-syncs. 'What you see is what you get.  I cherish my cowboy hat but traded it for a tiara'!

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER