Zaterdag 18 mei 2024 | 13.00
Zaterdag 18 mei 2024 | 14.30
Chai met Monique - Workshop Sari Draperen
Volwassenen | Activiteiten

Welkom bij onze gratis workshop over het draperen van een sari! De sari is een prachtig kledingstuk dat afkomstig is uit de Indiase cultuur en wordt gedragen door vrouwen over de hele wereld.
We hebben twee aanvangsttijden waar je je voor kunt opgeven!
13.00 uur of 14.30 uur. 
Stuur een mailtje naar programma@laaktheater.nl met jouw voorkeurstijd. Er zijn maximaal 20 plekken per workshop en vol is vol!

Tijdens deze workshop zullen we je stap voor stap begeleiden bij het draperen van een sari, zodat je zelfverzekerd en elegant kunt stralen in deze tijdloze outfit.

Jij selecteert jouw eigen sari en neemt deze mee naar de workshop. We leren je de basistechnieken voor het draperen, inclusief het vastzetten van de plooien en het creëren van de perfecte plooival. Daarna gaan we dieper in op verschillende stijlen van sari draperen, zodat je kunt experimenteren en een look kunt vinden die bij jou past. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met het draperen van een sari, deze workshop biedt voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van de sari, en leer hoe je deze elegante kledingstukken kunt integreren in je eigen stijl. We kijken ernaar uit om samen met jou te stralen in een prachtige sari!

 

Aanmelden kan via programma@laaktheater.nl 

  Laaktheater
aanmelden via programma@laaktheater.nl
GRATIS
Koop kaartje

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER