Comedy Lounge - april editie
Theater | Volwassenen

Onze gastprogrammeur Raoel Fatehmahomed heeft weer een nieuwe Comedy Lounge voor jullie samengesteld. Het gaat weer lachen, gieren en brullen worden. Deze baas heeft de volgende comedians meegenomen:

Nickms

Internetsensatie Nickms is van de partij! Deze jongen gaat helemaal viraal op social media. De artiest, die ook wel bekend staat als Badman of Killa heeft nog twee andere typetjes Kimmy en Michelle. Hij is eerder in contact gekomen met Roue Verveer, die hem benaderde voor een samenwerking. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Nickms heeft in het voorprogramma de voorstelling Covid-A-Tori van Roue Verveer in de Ziggodome gestaan.

Jeffrey Spalburg

Je kunt hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. In het theater met zijn eigen shows, als acteur op het podium bij Made In Da Shade, als comedian bij het Comedycafé of als schrijver van columns en TV programma’s. In november 2008 ging Jeffrey’s eerste avondvullende cabaretsolo Brommers kiek'n in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad. In 2010 volgde Spiekerboks en in 2012 Thuus. Inmiddels heeft hij al 4 cabaretprogramma’s op zijn naam staan en is zijn laatste voorstelling Baas te zien op Netflix.

Sjoerd Janssen

Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt. Je zou hem onder andere kunnen kennen van De Bankzitters, van TikTok of van Omroep Zwart.

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER