Comedy Lounge februari editie
Theater | Volwassenen | Comedy

Host Raoel Fatehmahomed is al jaren een garantie voor een dolle avond in Laaktheater. Iedere twee maanden stelt hij voor jullie een hilarische line-up samen met de leukste en meest scherpe comedians uit Den Haag en verre omstreken.
Deze keer een wel heel speciale line-up:

Nederlandse actrice, Tiktoksensatie en comedian Lovella Telesford

Caberetier Fabian Franciscus, ook bekend van De Slimste Mens, Spijkers Met Koppen, Na Het Nieuws en Kopspijkers. 

Standupper Joël Gideon, sinds 2023 als regular verbonden aan Comedy Club Haug. 

En op de Talentspot: Tuqeer Wijnstein

Uitverkocht
Lovella.jpeg

Lovella Telesford

Lovella Telesford is een nederlandse actrice, Tiktoksensatie en comedian. In haar komische tiktok-filmpjes staan herkenbare onderwerpen als de liefde, het moederschap, ruzies en familie centraal. Haar volgers staan bekend als haar 'familie' en vormen een hechte groep die haar aanmoedigden het podium te beklimmen. Nadat ze eerder al met succes haar sporen verdiende als standup-comedian, is het in 2023 tijd voor haar eerste theatershow We gaan kwijt!

image2 kopie.jpeg

Joël Gideon

Joël Gideon (Rotterdam, 1996) is sinds 2023 als regular verbonden aan Comedy Club Haug. Als stand-up comedian is een echte storyteller die jou vanaf het begin makkelijk mee neemt in zijn verhalen. Hij beschouwt het publiek als vrienden en familie, aan wie hij graag wil vertellen over zijn recente belevenissen. Joël mag dan in het dagelijks leven rustig zijn, op het podium is daar niets meer van te merken: op aanstekelijke, authentieke en hilarische wijze deelt hij de verhalen over zijn dagelijkse leven. Daarnaast is hij in 2022 begonnen aan de prestigieuze Amsterdamse toneelschool & Kleinkunst Academie, waar hij wordt opgeleid tot professioneel acteur en theatermaker. - Winnaar publieks- en juryprijs Griffioen De Stoep Cabaret Festival 2023

Foto_v2_Kleiner.png

Op de Talentspot: Tuqeer Wijnstein

Onze gastprogrammeur Raoel is bekend van o.a. Comedy Lounge, SBS6 Happy Hour, Bon Bini Holland en zijn Theatertour Sterker dan 1 en zijn nieuwste liefdesbaby: de theatershow Rode Draad.

raoel f.jpg

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER