Zaterdag 18 mei 2024 | 20.30
Comedy Lounge - mei editie
Theater | Volwassenen | Comedy

Host Raoel Fatehmahomed is al jaren een garantie voor een dolle avond in Laaktheater. Iedere twee maanden stelt hij voor jullie een hilarische line-up samen met de leukste en meest scherpe comedians uit Den Haag en verre omstreken.
Deze keer treden voor jullie op:

Nabil besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste avondvullende programma ‘Tijdmachine’, een nostalgisch programma over de zorgeloze jaren 90. Daarna volgde zijn succesvolle tweede programma ‘Monopoly’. Nu vraagt hij in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

 

  Laaktheater
€12 / €6* / *Ooievaarspas
Koop kaartje
IMG_5106.jpeg

Gilion Slory

Via het Talentlab Traject van het Bijlmer Parktheater heeft Gillion zijn comedytalent verder ontwikkeld en naar het podium gebracht. Hij heeft afgelopen jaren op diverse podia gestaan waaronder comedyshow “Fatu” en bij Get Known Comedy en stond zelfs in het voorprogramma van comedians als Jörgen Raymann en Deng Boy.

Maurits Niesink

Maurits Niesink kwam op de basisschool al in aanraking met stand up comedy toen hij Najib Amhali imiteerde op een talentenjacht. Hierdoor kwam hij er achter dat hij mensen wilde entertainen. Op 15 jarige leeftijd deed hij een stand up comedy cursus bij Comedy Club Haug. Een week later was daar zijn eerste optreden. Sinds dien treed hij op om zijn droom achter na te gaan: een bekende comedian/entertainer worden.

IMG_5689 (2)_Original.jpg
Raoel Fatehmahomed-08562.jpg

Raoel Fatehmahomed 

Ook is Raoel al sinds jaren gastprogrammeur in Laaktheater en verzorgt hij de succesvolle Comedy Lounges.

Op de basisschool en later op de HAVO was Raoel Fatehmahomed niet het meest wel- bespraakte jongetje van de klas. Hij leek in de wieg gelegd om een saaie accountant of spellingcontroleur te worden, maar niets bleek minder waar. Naast hard werken en studeren kwam Raoel er achter dat steeds meer mensen zijn gevoel voor humor wisten te waarderen. Op het International Comedy Festival Rotterdam in 2015, werd hij als comedy talent gepresenteerd aan het grote publiek en sindsdien timmert Fatehmahomed (van Hindoestaans Surinaamse komaf) flink aan de weg.  

Hij speelde in veel comedyclubs en line-ups shows door het hele land en was te zien bij o.a. NPO, SBS6 en in de speelfilm Bon Bini Holland 3.

Onder regie van Sudhier Nannan maakte Raoel in eigen beheer zijn eerste voorstelling: ‘Sterker dan 1’. Deze bracht hij helemaal zelf aan de man en uiteindelijk speelde hij zijn debuut meer dan 30 keer door het land, wist de zalen te vullen en bouwde een eigen fanbase op. Dit smaakt natuurlijk naar meer en Raoel sloot zich recent aan bij impresariaat Grappige Zaken. Op dit moment speelt hij zijn tweede voorstelling ‘Rode Draad’.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER